به گزارش خبرگزاري "مهر" بحر العلومي گفت: اين تعداد شهر و روستاي تاريخي از بين 200 شهر و 100 روستاي تاريخي شناخته شده صورت گرفته است.
وي اظهار داشت: شهرهاي اصفهان، يزد، شيراز، نطنز، ميبد، سمنان و روستاي ابيانه و ماسوله جزء اولويت هاي اول اين پروژه قرار دارد.
بحر العلومي با بيان اينكه براي مرمت و احياء 4 ميليارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است گفت: ما هر سال با مشكل كمبود اعتبار مواجه بوده ايم، اما امسال با ورود بنياد مسكن، استانداريها و شهرداريها به اين پروژه اميد است قدمهايي در راه ترميم بافتها برداشته شود.
وي با اظهار تاسف از تخريب بسياري از بناهاي تاريخي گفت: اگرچه كارهايي در زمينه ترميم صورت گرفته عميق نبوده است ولي ما سعي كرده ايم فرهنگي تاريخي را كه قلب تپنده بافتهاست حفظ كنيم.
بحر العلومي به تاثير منفي اين بافت ها اشاره كرد و گفت: بعضي بافتهاي سنتي كه هنوز هم مورد استفاده مردم است جوابگوي اين جمعيت نيست مثل بازار تهران، بنابراين بايد به رفاه تاريخي اهميت داده شود.
مدير كل دفتر فني و حفاظت از بافتها و بناها و محوطه هاي تاريخي در خصوص ورود آمبولانس، آتش نشاني و گاز به بافت قديمي گفت: اين مساله مهمي است كه نياز به طراحي خاصي دارد و دولت بايد براي آن هزينه كند.
بحر العلومي در پايان خاطر نشان كرد: نبايد در اين مسير آسانترين راه را انتخاب كرد، بلكه بايد حفظ بافت قديمي شهر با رفاه در بافت تاريخي همراه باشد.
نظر شما