به گزارش خبرگزاري مهر به نوشته اين شبكه خبري ، ديپلماتها و كارشناسان آلماني براي دستيابي به هدف ديرينه كشورشان يعني عضويت دائم در شوراي امنيت سازمان ملل به رايزني مي پردازند .
دويچه وله در ادامه افزود : آلمان به رغم برخي مخالفت ها به عضويت خود در شوراي امنيت سازمان ملل اميدوار است .
آلمان و 3 كشور برزيل ، هند و ژاپن كه خواهان عضويت در شوراي امنيت سازمان ملل هستند تا پايان ماه جولاي ( تير ) فرصت دارند تا موافقت دو سوم از اعضاي سازمان را در خصوص پيوستن خود به شوراي امنيت جلب كنند.
" گونتر فلوگر " نماينده آلمان در سازمان ملل در اين زمينه خاطر نشان كرد: به اعتقاد من شرايط فراهم آمده كنوني با توجه به برنامه اصلاحاتي سازمان ملل زمان مناسبي را در اختيار آلمان قرار داده است .
دويچه وله در ادامه نوشت : در چنين اوقاتي سياستمداران آلماني از واژه " مومنتوم " ( Momentum ) استفاده مي كنند، اين واژه در لغت به معناي زمان مناسب معني مي شود يعني آنچه كه در حال حاضر ديپلماتهاي آلماني بيان مي كنند .
به نوشته اين شبكه خبري، آمريكا همواره يكي از مخالفان برخورداري آلمان از عضويت دائم در شوراي امنيت و حق وتو بوده است .
" فولكر روهه " وزير دفاع سابق آلمان كه در حال حاضر رياست كميسيون سياست خارجي پارلمان اين كشور را بر عهده دارد پس از سفر اخير خود به واشنگتن و ديدار با مقامات آمريكايي خاطر نشان كرد: در سخنان آمريكايي ها زمزمه اي از مخالفت شنيده نمي شد اما به نظر مي رسد كه براي اعلام موافقت با اين امر نيز ترديد دارند .
دويچه وله در پايان نوشت : به نظر مي رسد اكنون زمان آن نيز فرا رسيده باشد كه اتحاديه اروپايي نيز براي برخورداري از جايگاه دائم در شوراي امنيت تلاش كند .
نظر شما