به گزارش خبرنگار سياسي "مهر" سعيد ابوطالب نماينده تهران درمجلس شوراي اسلامي پيش ازظهر امروز درجمع دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي گناباد با بيان اين مطلب ، گفت : رئيس جمهوربايد به الگوهاي بومي و ملي توسعه اعتقاد داشته باشد چرا كه تجربه روشهاي طي شده در غرب در چند دهه پيش از اين، ما را در بخشهاي مهم اقتصادي و تكنولوژيك روز وابسته تر مي سازد و هر روز شكاف طبقاتي را نيز افزايش مي دهد.
وي تاكيد كرد: توسعه تنها با معيار رشد سرانه ناخالص ملي سنجيده نمي شود، بلكه توزيع ثروت، از شاخص هاي مهم آن است.
ابوطالب افزود : الگوهاي تجربه شده توسعه دردو دهه گذشته سبب ايجاد شكاف طبقاتي و تشكيل يك طبقه اجتماعي نوكيسه بدون همساني با فرهنگ سياسي و اجتماعي ما شده است كه امروزسعي دارند به اركان قدرت نيزچنگ اندازي كنند.
نماينده تهران تصريح كرد: اين طبقه زالوصفت و بي ريشه كه از مديران اجرايي سطوح پايين و يا از تجار و بازرگانان خرده پايي هستند كه به واسطه ارتباط گيري در بدنه اجرايي نظام به ثروت هاي عظيم و پول هاي كثيفي دست يافته اند، اقشار ضعيف و پابرهنه، روستائيان، كارگران، كارمندان و كسبه خرده پا را زير دست و پاي خود له كرده اند و گاه از هيات و نام حكومتي و دولتي بهره جسته وراست يا دروغ ، خود را به مراكز قدرت نزديك نشان مي دهند واز همين حيث مشروعيت را خدشه دار ساخته اند.
اين نماينده مجلس با تاكيد براينكه رئيس جمهور بايد اراده و جسارت مقابله با اين طبقه را داشته باشد اظهارداشت: درغير اين صورت تحت پوشش گرفتن اقشار آسيب پذير توسط نهادهاي امدادرساني حكومتي يا مردمي، چاره ساز اختلاف فاحش طبقاتي نيست و درد محرومان را التيام نمي بخشد.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس در ادامه اين جلسه به سوالات دانشجويان اين دانشگاه پاسخ گفت.
وي در پاسخ به سوال يكي از دانشجويان درباره ويژگي هاي رييس جمهورآينده گفت : رئيس جمهور آينده بايد عناصر ساختاري فرهنگ ايراني و اسلامي ما را به خوبي بشناسد و در جهت تقويت آن بكوشد و همه شهروندان ايراني را با همه سلايقشان بيش از آنها دوست بدارد؛ درد آنها را لمس كرده، معناي محروميت و تنگدستي را چشيده، و روش و سلوك او خدمتگزاري و نوكري مردم باشد.
وي با بيان اين كه زمان آقايي و سروري پادشاهان و اميران به سر آمده و مردم يك خدمتگزار صديق مي خواهند كه با آنان صادق بوده و خود را تافته جدابافته نپندارد، افزود : احزاب و جريان هاي سياسي با همه ادعاها، نظرسازي ها و مانورهاي انتخاباتي خود نمي توانند براي مردم رئيس جمهور بتراشند چون مردمي كه امام خميني(ره) را درك كرده اند، ملاك ها را در ميراث بلند او و معيارهاي روشن رهبري انقلاب مي جويند.
ابوطالب تاكيد كرد : انتخاب اشتباه، ما را از مسير شكل گيري يك رنسانس مبارك كه در يكي دو سال گذشته شاهد نشانه هايي از آن بوده ايم، دور مي سازد و قطعا انتخاب صحيح، حركت ما را در بازگشت به آرمانهاي بلند امام و شعارهاي اصيل انقلاب كمك خواهد كرد.
نظر شما