به گزارش خبرگزاير"مهر" به نقل از روابط عمومي ستاد مركزي بزرگداشت حضرت امام خميني (ره) ، سيدحسن خميني اظهار داشت: وجه اشتراك موجود در بين مذاهب بسيار بيشتر از افتراق آن است و بر ما است كه با تكيه بر اين نقاط، از عوامل و دستهاي تفرقه انگيز دوري كنيم.
فرزند يادگار امام (ره) اظهار داشت: جوهره تمام اديان، زيبا زيستن، خوب مردن و سعادت ابدي است و حقيقت اديان بازگشت معنويت به زندگي مادي بشر است.
وي از امام خميني (ره) به عنوان احياگر معنويت و تفكر ديني در جهان امروز ياد كرد و گفت : ديدگاه جديد امام راحل (ره) به دين باعث احياء معنويت در دنيا گرديد و اين عامل مهمي است كه سبب مي گردد همه ما نسبت به ايشان بعنوان رهبر يك ملت كه در كنار هم زندگي صميمانه و دوستان هاي را سپري مي كنند، بنگريم.
سيد حسن خميني آنگاه به افراط و تفريط در مقوله دين اشاره كرد و اظهار داشت: افراط و تفريط در دين سبب مي گردد كه چشم بر روي نقاط اشتراك فراوان بسته شود و اديان در نفي يكديگر سبقت بگيرند.
وي ادامه داد: آنچه امروز در طالبانيسم و صهيونيسم مشاهده مي كنيم، برگرفته از افراط و تفريط در دين مي باشد.
فرزند يادگار امام (ره) در پايان اظهار اميدواري كرد كه زندگي مسالمت آميزي كه بين اديان و اقوام ختلف در كشور شاهد هستيم متداوم و پايدار بماند.
بنابراين گزارش قبل ازسخنان سيد حسن خميني، نمايندگان مذهبي ارامنه و كليميان در سخناني به كار بزرگ حضرت امام (ره) در پيوند بين مذاهب اشاره واز امام (ره) بعنوان بزرگترين رهبر بزرگ قرن ياد كردند.
نظر شما