دكتر شهرام علمداري در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: نظارت بر تخلفات موسسه هاي آمبولانسي بر عهده دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور بوده كه گزارش هاي خود را به اورژانس كشور ارائه مي كنند.
وي ادامه داد: از سوي اورژانس كشور به وزارت بهداشت پيشنهاد داده شده كه نظارت بر موسسات آمبولانسي را به اورژانس كشور انتقال دهند ، چون در تهران فقط سه دانشگاه علوم پزشكي وجود دارد كه بايد بر تمامي اين تخلفات نظارت داشته باشند.
دكتر علمداري گفت : مشخص نبودن دقيق محدوده هاي تحت پوشش هر دانشگاه باعث مي شود كه بسياري از اين متخلفان، با اين شيوه نظارتي، سوء استفاده و براحتي از دست قانون فرار كنند، چون هم اكنون به علت حاكم بودن سيستم چند مديريتي، چارچوب تعريف شده اي در زمينه نظارت از سوي دانشگاه ها وجود ندارد.
وي گفت: بايد نظارت بر موسسه هاي آمبولانسي شهرها به عهده اورژانس شهر گذاشته شود چون ارتباط بيشتري با بيمارستان ها و نيروهاي انتظامي داشته و نسبت به انواع تخلفات آمبولانسي نيز آگاهي بيشتري داشته باشند همچنين نظارت بر تخلفات اورژانسي فعاليتي تخصصي است كه بايد توسط نيروهاي اورژانس صورت گيرد.
دكتر علمداري گفت: اورژانس كشور گسترده بوده و آمبولانس ها نيز متحرك بوده و مانند مطب هاي پزشكي ثابت نيستند و از سوي ديگر نيروي كافي در دانشگاه ها وجود ندارد ، بنابراين نظارت از سوي اورژانس باعث نظم بيشتري شده و تخلفات كمتري صورت مي گيرد اما هم اكنون اورژانس فقط مسووليت سياستگذاري را به عهده دارد و اين برخلاف علم دنيا است.
وي اظهار داشت : از آبان ماه سال گذشته تاكنون 12موسسه آمبولانس خصوصي به علت انجام تخلفات بويژه انجام فعاليت بدون داشتن مجوز پلمپ شدند و بتازگي نيز دستور پلمپ شدن يكي ديگر از اين موسسات به نيروي انتظامي داده شده است.
رئيس اورژانس كشور با بيان اينكه برخي از اين تخلفات به علت گرفتن هزينه بيش از حد تعرفه هاي تعيين شده است كه از سوي مردم به مسوولان گزارش شده ، گفت : علاوه بر اينها در نظر گرفته شده كه نظارت بر تبليغات اين موسسات در صدا و سيما بر اساس قانون صورت گيرد.
نظر شما