به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روابط عمومي وزارت صنايع و معادن ، توسعه آموزش هاي مهارتي در نظام آموزش و پرورش ، توسعه و تقويت نگرش مثبت و گرايش نوجوانان ، دانش آموزان و فرهنگيان به صنعت و فناوري كشور ، غني سازي اوقات تحصيلي دانش آموزان و فرهنگ سازي براي توسعه فناوري هاي نوين از جمله اهداف اين تفاهمنامه همكاري است.
همكاري با وزارت آموزش و پرورش براي تعيين نيازها و موضوعات درسي - آموزشي و كمك به آموزش دانش آموزان دوره هاي مختلف تحصيلي در زمينه صنعت و تكنولوژي ، معيارهاي جهاني و منطقه اي - محلي و ملي از جمله تعهدات وزارت صنايع و معادن در اين تفاهمنامه است.
براساس اين گزارش ، مشاركت و پشتيباني براي پژوهش و تدوين و توليد مواد آموزشي و كمك آموزشي براي دانش آموزان بر اساس نيازهاي تعيين شده ، همكاري در تدوين و اجراي برنامه هاي ضروري براي ارتقاء سطح آگاهي و نگرش كادر آموزشي وزارت آموزش و پرورش ، حمايت از خلافيت هاي دانش آموزان ، تشويق دانش اموزان به پژوهش در زمينه صنعت و معدن و ايجاد مراكز مربوطه از تعهدات ديگر وزارت صنايع و معادن است.
با توافق وزارتخانه هاي آموزش و پرورش و صنايع و معادن
حضور جوانان دربخشهاي اقتصادي و صنعتي كشور افزايش مي يابد
وزارت َآموزش و پرورش و وزارت صنايع و معادن به منظور توسعه ارتباط و تعامل آموزش و صنعت و ضرورت ايجاد فضاي مناسب براي حضور بيشتر جوانان در بخشهاي صنعتي - اقتصادي كشور تفاهم نامه همكاري امضا كردند.
کد خبر 19156
نظر شما