به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر، يان كريسمس افزود: در سال گذشته بيش از يك ميليارد تن فولاد خام در جهان توليد شد.
وي با اشاره به افزايش توليد فولاد در چين افزود: افزايش تقاضاي فولاد در جهان موجب افزايش توليد فولاد در چين به ميزان 300 ميليون تن در سالجاري شده كه توسعه فولاد اين كشوربراي توسعه اين فلزدر سطح جهاني هم يك فرصت است و هم يك خطرمي باشد.
وي تصريح كرد: افزايش تقاضاي فولاد در چين موجب فشار بر روي مواد اوليه در جهان شده است كه اين امرموجب افزايش قيمت فولاد وافزايش رقابت پذيري مواد جايگزين اين فلز شده است.
به گفته وي، ثابت نگه داشتن تقاضاي فولاد در چين مي تواند يكي از عوامل نگه داستن تقاضا در صنعت فولاد جهان باشد.
كريسمس با اشاره به استراتژي مورد نيازدر صنعت فولاد در 10 سال آينده خاطر نشان كرد: در مرحله نخست سرمايه گذاري مورد استفاده در اين صنعت بايد بازده خوبي داشته باشد تا به سرمايه گذاري بيشتري منجر شود چراكه در غير اين صورت فاقد توجيه اقتصادي خواهد بود.
وي گفت: هدف اصلي ما محصولات و مشتريان هستند و تنها توليد نبايد براي توليد باشد و براي رضايت مشتريان بايد در راستاي ارزش واقعي محصولات گام برداشت.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر استراتژي مورد نياز در صنعت فولاد ايران گفت: استراتژي در بخش فولاد در ايران بايد بر اساس استراتژي موجود در دنيا قرارگيرد و ايران پتانسيلهاي بزرگي براي توسعه فولاد سازي كشور دارد.
دبير كل انجمن بين المللي آهن و فولاد با اشاره به افزايش درآمد نسبي درايران خاطر نشان كرد: اين امر موجب خواهد شد كه بتدريج تقاضا فولاد در ايران افزايش يابد كه اين انمجن نسبت به آينده صنعت فولاد در ايران خوشبين مي باشد.
وي گفت: براي توسعه فولاد در ايران بايد علاوه بر تحت پوشش قرار دادن بازار داخلي ، محصولات آن در سطح بين المللي نيزقابل رقابت باشد.
كريسمس با اشاره به فاصله تكنولوژي در صنعت فولاد در ايران و ساير كشورها افزود: هر شركتي تكنولوژي منحصر به فرد دارد اما استفاده از احياي مستقيم و روش ميدركس در توليد فولاد در ايران يكي بهترين تكنولوژي در جهان است.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه صنعت فولاد در حهان رقابتي نيست، تصريح كرد:من به اين امر اعتقاد ندارم و اين صنعت در جهان كاملارقابتي است.
وي گفت: به علت كيفيت و قيمت خوب محصولات فولادي ايران و عدم برخورداري از سوبسيد بي رويه بازار جهاني بر روي صادرات فولاد ايران باز است و تنها رمز موفقيت در اين راستا مشتريمداري مي باشد.
نظر شما