۲۰ خرداد ۱۳۸۴، ۱۳:۴۲

رئيس دانشگاه تهران عنوان كرد :

دانشگاه تهران كسري بودجه خود را از شهريه دانشجويان تامين مي كند // مسائل درون دانشگاهي نيازي به دخالت دستگاه هاي قضايي و انتظامي ندارد

دانشگاه تهران كسري بودجه خود را از شهريه دانشجويان تامين مي كند //  مسائل درون دانشگاهي نيازي به دخالت دستگاه هاي قضايي و انتظامي ندارد

رئيس دانشگاه تهران گفت: تامين بخشي از اعتبارات دانشگاه از محل شهريه هاي دوره شبانه اجتناب ناپذير است، بطوري كه دانشگاه، بخش قابل توجهي از كسري بودجه سال گذشته خود را از محل دريافت شهريه ها جبران نموده و در سال جاري نيز بخشي از تعهدات مالي دانشگاه وابسته به اين بودجه است.

به گزارش خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر"، دكتر فرجي دانا افزود : ظرفيت دانشجويان روزانه بر حسب پتانسيل اعضاي هيئت علمي تعيين مي شود كه در سال گذشته يك هزار و 467 نفر و در سال جديد يك هزار و 551 نفر است.

وي خاطر نشان كرد: بر اساس مصوبه شوراي دانشگاه، گروهاي آموزشي مي توانند با ظرفيت سازي جديد در خواست هاي خود را ارائه دهند كه بر اساس اين درخواست ها در سال گذشته پانصد و بيست وسه نفر و در سال جديد 926 نفر دانشجوي نوبت دوم در مقطع كارشناسي ارشد پذيرش شده است.

رئيس دانشگاه تهران در خصوص ايجاد ظرفيت هاي جديد تصريح كرد: حفظ ظرفيت دانشگاه هاي روزانه، كيفيت تحصيلي، عدم پذيرش دانشجوي شبانه در مقطع كارشناسي و ارائه تسهيلات بانكي در كنار توجه به خيل عظيمي از متقاضيان ورود به دانشگاه با رتبه هاي بالا بخشي از ملاحظات دانشگاه در اين زمينه مي باشد.

وي خاطر نشان كرد: بي انگيزه بودن دانشجويان در فعاليت هاي سياسي و فرهنگي عوامل متعددي دارد كه بايد به صورت گسترده و عميق به آن پرداخته شود.

فرجي دانا افزود: اين بحث بايد با مشاركت تمامي دانشگاهيان، علاقه مندي به مشاركت هاي آموزشي و سياسي را ارتقا دهيم.

وي تاكيد كرد: برخوردهاي تند دستگاه هاي قضايي، انتظامي و امنيتي و عدم توجه به مكانيزم هاي داخل دانشگاه در برخورد با نقض قوانين، عامل بازدارنده مهمي است كه در سال هاي گذشته شاهد آن بوده ايم. اين در حالي است كه هيات نظارت و كميته انضباطي در دانشگاه صلاحيت كافي و لازم را براي رسيدگي به موارد نقض قانون دارد و نيازي به دخالت بيروني نيست.

رئيس دانشگاه تهران در خصوص عدم نشاط آموزشي در دانشگاه ها گفت: شكل ورود به دانشگاه، تفاوت روش هاي آموزشي در دانشگاه و مقاطع قبل از آن و نيز برخي كاستي هاي موجود در سيستم آموزشي دانشگاه، باعث عدم نشاط آموزشي مي شود كه نياز به آسيب شناسي و اطلاحات اساسي دارد.

وي تصريح كرد: دانشگاه تهران در اين زمينه برنامه هايي در دست اجرا داشته كه ايجاد مركز كنترل كيفيت در دانشگاه با همين هدف بوده است.

دكتر فرجي دانا افزود: در آغاز برنامه سوم توسعه سهم توليد علم كشور در جهان يك دهم درصد بود، در حال كه اكنون كشور ما مقام دوم منطقه را پس از تركيه كسب كرده است.

وي خاطر نشان كرد: بدون شك گسترش دوره هاي آموزشي در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري كه دانشگاه تهران پرچمدار آن است علت اصلي اين خيزش بزرگ بوده است.

کد خبر 193462

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha