دكتر منهاج در گفتگو با خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر" افزود: هر دانشگاهي بايد برنامه ها، قوانين و آيين نامه هاي خود را به صورتي مدون و روشن در اختيار دانشجويان قرار دهد تا آنها در هر شرايطي تكليف خود را به درستي بدانند.
وي خاطرنشان كرد: براي دانشجو نبايد هميشه يك گزينه وجود داشته باشد. دانشجو بايد در شرايط مختلفي كه برايش به وجود مي آيد چندين انتخاب و راه حل داشته باشد.
عضو هيئت علمي دانشگاه امير كبيردر ادامه يادآور شد: در انجام فعاليت هاي پژوهشي توسط دانشجويان، دانشگاه بايد تمام شرايط را براي آنها فراهم و امكانات موجود را به صورتي شفاف در اختيار آنها قرار دهد.
وي ايجاد مراكز مشاوره در دانشگاه ها را امري مهم و ضروري در جهت ايجاد نشاط علمي در ميان دانشجويان دانست و افزود : با ايجاد مراكز مشاوره قوي و كلاسيك در دانشگاه ها، دانشجويان در هنگام برخورد با مشكلات مختلف با رجوع به اين مراكز از گسترش اين مشكلات جلوگيري مي كنند. به اين ترتيب نشاط علمي جاي خود را به افسردگي نخواهد داد.
دكتر منهاج به نحوه گزينش دانشجو در دانشگاه ها نيز به عنوان عاملي موثر در بود يا نبود نشاط علمي در ميان دانشجويان اشاره كرد و افزود : نحوه گزينش در كنكورهاي سراسري اشتباه است. بايد شرايط آن عوض شود و اين گزينش به صورتي در اختيار دانشگاه ها قرار گيرد تا دانشگاه ها با اختيار تام و بر اساس سوابق تحصيلي متقاضي به گزنيش دانشجو اقدام كنند.
نظر شما