عضو شوراي مركزي جامعه اسلامي دانشجويان در گفت وگو با خبرنگار سياسي "مهر" با اشاره به رفتار مردم در انتخابات گفت : اين طور نبود كه مردم به خاطر بحث اقتدارگرايي و ليبرال گرايي راي دهند. در حقيقت آن چيزي كه مردم را به پاي صندوق ها كشاند بحث عدالت طلبي بود نه اصلاح طلبي به مفهوم رايج.
عروجي ليبرال گرايي و اقتدارگرايي در نظر مردم را با هم متفاوت دانست و اظهار داشت: ما حكومتهايي را داشته ايم كه در عين ليبرال گرايي اقتدارگرا هم بوده اند مثل حكومت آمريكا؛ حكومتهايي را هم داشته ايم كه در عين اقتدارگرايي، مايه هايي از ليبراليسم هم در آنها مشاهده شده است. اينكه در بحث هاي رايج، ليبراليسم را در مقابل اقتدارگرايي قرار مي دهند، اساسا اشتباه محض است.
ليبراليسم در مقابل مردم سالاري ديني است، چرا كه ليبراليسم در حقيقت يعني جدايي دين از سياست و مردم ايران در اين چند ساله نشان داده اند كه خواهان مردم سالاري هستند نه ليبراليسم و اين با دموكراسي كه در نظام هاي دموكراتيك مطرح مي شود، متفاوت است.
وي با اشاره به پيام راي مردم در 27 خرداد، افزود: مردم در اين انتخابات نشان دادند كه مي خواهند حلقه مديريت قبلي را بشكنند و يك حلقه مديريتي جديد ايجاد كنند. حلقه مديريتي قبلي باوجود ادعاي فراجناحي بودن اينطور نبوده كه از همه ديدگاهها استفاده كند؛ مردم و نخبگان از اين وضعيت خسته شده اند آنها مي خواهند يك مديريت جديد در كشور حاكم شود.
عروجي در ادامه گفت: مردم از بازي هاي سياسي خسته اند؛ آنها از وضعيت اقتصادي و فاصله طبقاتي بين فقير و غني خسته اند و مي خواهند با انتخابات از اين وضعيت نجات پيدا كنند. از طرف ديگر، جنبش دانشجويي با انتخاب آگاهانه خود مي خواهد فضا را به سوي يك تجربه و حيات سياسي جديد ببرد. مردم در انتخابات 27خرداد به بحث هاي جناحي كاري نداشتند و فقط خواهان دولتي هستند كه درد مردم را درك و مشكلات آنها را حل كند. مردم به ادبيات و گفتمان خدمت و خدمتگزاري راي دادند.
نظر شما