به گزارش خبرنگار مهر، فرشاد تاتاري عصر سه شنبه در نشست هم اندیشی مدیران شهرسازی و معماری با مدیر گروههای شهرسازی ومعماری دانشگاههای مشهد اظهار کرد: در مشهد شهروندان به دنبال مطامع بيشتر در حوزه ساخت وساز هستند و به مديريت شهري هم سرایت كرده است.
عضو هیئت علمي دانشگاه خيام مشهد با بیان اینکه شهر مشهد نسبت به گذشته زيباتر شده افزود: بخش عمده زيبايي سيماي شهر نتيجه ساخت و ساز و ساختمانهاي شهر است وشاید یکی از مشکلات و موضوعات حقوقی هم در این زمینه باشد.
تاتاری گفت: يكي از مشكلات و معضلات مديريت شهري، مشكلات حقوقي است كه در حقيقت مديريت شهري با يك واهمهاي وارد موضوعات حقوقي شده است.
وی تاکید کرد: طرحهاي زيادي در مدیریت شهری مصوب شده که اجرا نمی شود.
عضو هیئت علمي دانشگاه خيام مشهد افزود: اگر 50 درصد همين طرحهايي كه در دست داريم اجرا كنيم سيماي شهري مطلوبي خواهیم داشت.
تاتاری گفت: از پاشنههاي آشيل مشهد با توجه به سرمايههاي زيادي كه در آن جريان دارد، ساختمان سازی است و همه به دنبال مطامع بيشتر در این حوزه هستند و به مديريت شهري هم سرایت كرده است.
وی بیان کرد: دانشگاهها چه كمكي ميتواند به مديريت شهري انجام دهد و مديريت شهري چه كمكي به دانشگاهها ميتواند انجام دهد این رابطه باید دو سویه باشد.
عضو هیئت علمي دانشگاه خيام مشهد تاکید کرد: دانشگاهها به كمك مديريت شهري بیایند و این دو حوزه تعاملات بیشتری داشته باشند.
تاتاری بیان کرد: برخی طرح ها نباید اجرا شود و به عنوان مثال یک جای شهر نور پردازی خاموش کردن است و برخی جاها تبلیغات را باید پایین بکشیم
وی افزود: 400 دانشگاه در رشتههاي معماري و شهرسازي داریم که سالانه 20هزار نفر فارغالتحصيل به جمعيت معماري و شهرسازي می افزاید.
عضو هیئت علمي دانشگاه خيام مشهد ازمعاون شهرسازی خواست تا جلسات هم اندیشی مستمر برگزار شود تا مديران و شهروندان و دانشجویان نسبت به مسائل شهری حساس شوند.
نظر شما