خلاقیت و انرژی جوانی را راهبرد فرصت سازی در عرصه تولید ملی کنید

وزیر ورزش و جوانان در پیامی به همایش ملی " جوان و تولید ملی " خطاب به جوانان گفت: انگیزه، خلاقیت، توان و انرژی جوانی را راهبرد ورود و فرصت سازی در عرصه تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی کنید.

به گزارش خبرگزاری مهر، در متن پیام وزیر ورزش و جوانان به این همایش که در سیستان و بلوچستان در حال برگزاری است،آمده است: « فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص تعیین راهبرد «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» در نامگذاری سال 1391، نقشه راهی پیش روی یکایک ایرانیان به تصویر کشید. این راهبرد فرصتی در کشور ایجاد کرده است تا همه ما نگاه عمیق‌تری به جایگاه ویژه تولید ملی داشته باشیم. امروز تحقق عملی شعار «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» به عهده تک تک ماست و این امر محقق نخواهد شد مگر اینکه همراه با یک فرهنگ‌سازی مناسب باشد.

در ادامه این پیام آمده است: در شرایطی که به دفعات شاهد تهاجم قدرت های سلطه گر علیه کشورمان بوده ایم و انواع تهدیدها و تحریم ها اعمال می شود و دشمنان جمهوری اسلامی ما را در مضیقه قرار می دهند، توجه به تولید داخلی یک ضرورت است. این شرایط عزم راسخ جوانان را می طلبد تا با حضوری هدفمند در عرصه جهاد اقتصادی تهدیدها را بار دیگر به فرصت‌های جدیدی، این بار در عرصه تولید ملی تبدیل کنند.

اما آنچه از جوانان ایران اسلامی انتظار می رود اینست که با تاسی از رهنمودهای مقام معظم رهبری و به منظور تحقق عملی این استراتژی در دو حوزه گام بردارند و با توکل به الطاف الهی و بهره گیری از انگیزه، خلاقیت، توان و انرژی جوانی به این عرصه ورود و فرصت سازی نمایند. دیگر اینکه با استفاده از ظرفیت هایی اجتماعی چون سازمان های مردم نهاد با فرهنگ سازی، افزایش مشارکت عمومی جامعه بویژه جوانان را در تحقق این استراتژی دنبال کنند.

در بخشی دیگر از این پیام آمده است: امیدوارم این همایش ارزشمند مقدمه ای باشد برای اهتمام جدی و مشارکت همگان بویژه جوانان برای تحقق تولید ملی، لذا این گام مقدس را می ستایم و از حضرت حق تعالی توفیق خدمت در جهت اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی که ثمره تلاش‌ها و ایثارگری همه علما، صلحا و شهدا است خواستارم

همایش ملی " جوان و تولید ملی " اول تا سوم اسفندماه به همت اداره کل مشارکت های اجتماعی وزارت ورزش و جوانان در سیستان و بلوچستان برگزار می شود. در این همایش از مقالات برتر با موضوعات "جوان و تولید ملی" و "جوانان و سازمان های مردم نهاد" تقدیر می شوند. همچنین ایده های برتر سمن ها درحوزه تولید ملی مورد بررسی قرار گرفته و نمایشگاهی از آثار هنری ارسال شده به دبیرخانه، در حاشیه همایش برپا می شود.

کد خبر 2002686

برچسب‌ها

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha