به گزارش خبرنگار مهر، امام علی حبیبی شامگاه چهارشنبه در مراسم تجلیل از پیشکسوتان کشتی مازندران در سالن اجتماعات دخانیات ساری افزود: مردم ما حق شناس بوده و عاشق پهلوانان نام آور هستند.
وی اظهار داشت: از کشتی گیران تقاضا دارم پس از قهرمانی دچار غرور و فخرفروشی نشوند چرا که استمرار این روند سبب آسیب بسیار به ورزش پهلوانی کشتی می شود.
اسطوره کشتی ایران و جهان با اشاره به اینکه برای رفع مشکلات کشتی مازندران، نیازمند حمایت بیشتر مسئولان هستیم، تصریح کرد: نهادهای فرهنگی نظیر شهرداریها و بیمه ها باید بخشی از بودجه های فرهنگی خود صرف ورزش پرطرفدار کشتی کنند.
حبیبی با بیان اینکه نباید ورزشکار کشتی به دلیل عدم حمایت مسئولان، رشته مورد علاقه خود را کنار بگذارد، یادآور شد: کشتی گیران حضور و افتخارآفرینی در رینگ کشتی را افتخار خود می دانند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از روی آوردن کشتی گیران کشور به رشته های فرنگی و روسی، افزود: ورزشکاران روسی کشتی خود را مدیون پهلوانان مازنی و ایرانی هستند ولی متاسفانه کشتی گیران الگوی خود را ورزشکاران روسی می دانند.
اسطوره کشتی ایران و جهان با اعلام اینکه متاسفانه روسها با تاکتیک غلط ورزشی خود، کشتی گیران ایرانی را در میادین داخلی شکست می دهند، اظهار داشت: برای تقویت کشتی سنتی باید انجمن های پیشکسوتان کشتی شهرستانها فعال شوند.
به گزارش مهر، در این مراسم ضمن قدردانی از امام علی حبیبی اسطوره کشتی ایران و جهان، از پدر شهیدان عبوری تجلیل شد.
نظر شما