۳ اسفند ۱۳۹۱، ۱۵:۳۰

مصاف سخت فوتسال هلال احمر تبریز برابر حریف صدرنشین

مصاف سخت فوتسال هلال احمر تبریز برابر حریف صدرنشین

تبریز – خبرگزاری مهر: تیم جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی هفته بیست و چهارم رقابتهای لیگ برتر فوتسال باشگاه های کشور را با مصافی سخت برابر تیم صدرنشین گیتی پسند اصفهان سپری خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، با انجام شش دیدار همزمان هفته بیست و چهارم رقابت های فوتسال لیگ برتر باشگاه های کشور عصر فردا جمعه سپری می شود و طی آن در یکی از بازی مهم تیم هلال احمر تبریز میزبان تیم صدر جدولی گیتی پسند اصفهان خواهد بود.

هلال احمر که در سه هفته گذشته، سه نتیجه متفاوت را تجربه کرده و طی آن یک تساوی، یک برد و یک باخت به پرونده اش افزوده است، این هفته پیکاری بسیار سخت با تیم صدرنشین جدول پیش رو دارد. اگرچه هلال احمری ها در این بازی میزبان هستند اما حریف آنها تیم گیتی پسند اصفهان است که پس از هفته ها تعقیب و گریز در بالای جدول، سرانجام به لطف پیروزی با ارزش هفته گذشته دبیری تبریز برابر تیم صبا، بالاترین خانه جدول را از رقیب قمی خود گرفت و اکنون با دو امتیاز بیشتر نسبت به تیم صبا به صدر تکیه زده است.

تیم هلال احمر در صورتیکه در بازی فردا دست به کار بزرگی زده و موفق به شکست تیم گیتی پسند شود، اگرچه حتی یک پله نیز در جدول بالا نخواهد آمد اما با سه امتیاز این بازی خانگی خواهد توانست فاصله اش با دو تیم پایین جدولی را بیشتر کرده و حاشیه امنیت خود را در رده یازدهم افزایش دهد.

تیم گیتی پسند اما با سه امتیاز مصاف خود با هلال احمر، به صدرنشینی اش دوام بیشتری خواهد داد.

هم اکنون تیم هلال احمر با 16 امتیاز در رده یازدهم و تیم گیتی پسند با 49 امتیاز در صدر جدول قرار دارند.

دیدار دو تیم از ساعت 16 فردا در سالن اختصاصی تیم هلال احمر برگزار خواهد شد.

کد خبر 2003296

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha