به گزارش خبرنگار مهر٬ غلامرضا فتح آبادی ظهر روز سه شنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی در سالن جلسات معاون سیاسی امینیتی استاندار مرکزی افزود: تاکنون سه برنامه عملیاتی و استراتژیکی در کشور تدوین شده است که در برنامه سوم شرح وظایف و مسوولیت های دستگاه های اجرایی برای این بیماری تعیین شده است.
وی بر تدوین برنامه جامع استانی بر مبنای ملی تاکید کرد و افزود: کارگروه تخصصی سلامت در کشور و استان ها در سوم شهریور 87 توسط هیئت دولت تشکیل شد٬ که در سال 90 تغییراتی در ترکیب و تعداد و شرح وظایف از جمله حذف نظام پزشکی٬ کمیته امداد و ریاست دادگستری و اضافه شدن سه دستگاه استاندارد٬ دام پزشکی و آموزش و پرورش در آن داده شد.
فتح آبادی ضمن ابراز امیدواری از استفاده از پتانسیل خیرین و NGO ها برای تحقق برنامه های کارگروه سلامت و ایدز اظهارداشت: باید متناظر با این کارگروه در شهرستان ها هم کارگروهی تحت عنوان گروه تخصصی سلامت داشته باشیم.
آسیب پذیری اجتماعی ایدز در دستور کار کارگروه سلامت استان مرکزی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با تاکید بر اینکه آسیب پذیری اجتماعی ایدز در دستور کار٬ کارگروه سلامت استان مرکزی قرار می گیرد تصریح کرد: با توجه به تغییراتی که در شیوع و بروز این بیماری و نحوه انتقال آن صورت گرفته٬ این امر در دستور کار٬ این کار گروه قرار دارد.
دکتر مجید رمضانی با اشاره به اینکه کارگروه سلامت و امنیت غذایی در شهرستان ها نیز باید فعال شود افزود: این کارگروه بر اساس نظر اعضا با عنوان گروه کار تخصصی سلامت و امنیت غذایی در شهرستان ها نامگذاری شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک مسایل بهداشتی و درمانی شهر خنداب را از دیگر برنامه های پیش روی این کارگروه دانست و اظهار کرد: در شهرستان خنداب باید زیر ساخت ها برای انجام امور بهداشتی و درمانی فراهم شود.
دکتر رمضانی در پایان خواست که در ایام نوروز با توجه به مسایل و مشکلاتی که در شبکه بهداشتی و درمانی وجود دارد و کمبود نیروی متخصص از توان بخش خصوصی به عنوان نیروهای موظف در برخی موارد استفاده شود.
بیش از ۲۰۰ بیمار HIV در استان مرکزی زندگی می کنند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی اراك٬ نیز در این جلسه با اشاره به گزارش وضعیت عفونت HIV در بیماری ایدز در استان مرکزی٬ گفت: آمار بیماران HIV ابتدای بهمن ماه سال جاری ۱۹۹ مرد و ۳۵ زن گزارش شده است.
دكتر بابك عشرتی٬ با اشاره به اینکه قبلا بیش از 90 درصد از بیماران مبتلا به اچ. آی. وی مثبت را آقایان تشکیل می دادند افزود: هم اکنون این آمار در بانوان رو به افزایش است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی اراك در پایان خواستار همکاری هر چه بیشتر دستگاه های کارگروه های پر خطر همچون آموزش و پرورش و دانشگاه ها شد و گفت: این امر راهی برای شناسایی گروه هدف و برگزاری کلاس ها و دوره های آموزش مهارت های زندگی برای آنان است.
نظر شما