به گزارش خبرنگار مهر، علي سليماني ظهر يكشنبه در جمع مسئولان شهرستان چناران به ظرفيت و استعداد اين شهرستان در توسعه صنعت اشاره کرده گفت : در توسعه شهرک صنعتي چناران در مساحتي بالغ بر هزار هکتار براي استقرار 600 واحد صنعتي برنامه ريزي شده است.
وي افزود: بيش از 400 واحد با تهيه مقدمات در مرحله تجهيز، استقرار و راه اندازي هستند که با استقرار آنها تا 2 سال آينده براي 20 هزار نفر اشتغال مستقيم ايجاد مي شود .
وي استقبال سرمايه گذاران را در شهرک صنعتي چناران مطلوب توصيف کرد گفت : در امايش سرزميني شهر مشهد بعنوان شهر زيارتي و مذهبي تعريف شد و بر اين اساس اشتغال و استقرار صنعت در محور هاي اطراف يعني محور چناران و محور سنگ بست فريمان طراحي و پيش بيني شده است.
مدرير عامل شرکت شهرک هاي صنعتي خراسان رضوي افزود: در يکسال گذشته از 220 صنعتگر جديد و ورودي در استان 60 واحد آن يعني معادل 16 درصد در حوزه چناران شکل گرفته اند چنانکه از 60 هزار اشتغال صنعت هم 9 هزار نفر در چناران است.
سليماني افزود: شهرستان چناران در زمينه توسعه صنعتي از پتانسيل و استعدادهاي ويژه اي برخوردار است بطوري که مي تواند سر ريزي اشتغال و سرمايه گذاري کلان شهر مشهد را جذب کند.
وي وجود زير ساختهاي لازم، نزديکي به بازار مصرف شهر مشهد، منابع و مواد اوليه به همراه جمعيت بالاي جوياي کار را از ديگر دلايل استقبال خوب سرمايه گذاران در چناران عنوان کرده افزود: نزديکي به مواد اوليه و بازار مصرف دو شاخصه اصلي در توليد صنعتي است که چناران هر دو را با هم دارد.
وي گفت: از 110 ميليون تن محصولات توليدي کشاورزي کشور 900 هزار تن يعني معادل يک درصد در چناران توليد مي شود و اين پتانسيل خوبي براي استقرار صنعت بويژه صنايع تبديلي کشاورزي است افزايش مي يابد.
مدير عامل شرکت شهرک هاي خراسان ضوي به نياز آبي نسبتا بالاي صنايع تبديلي اشاره کرده، مشکل تامين آب را يکي از دغدغه ها و مشکلات شهرک صنعتي چناران عنوان کرد و افزود: ميزان آب 75 ليتري در ثانيه براي شهرک صنعتي چناران بسيار کم است که لازم است مسئولين مربوطه براي افزايش اين ميزان برنامه ريزي و تدبير کنند.
نظر شما