به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدحسین آیتی در نشست معاونان و مدیران دانشجویی وزارت بهداشت، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در همین زمینه گفت: نتایج کارگروه اقتصاد مقاومتی باید بتواند فضای دانشگاهها را به سمت ایجاد فرصت برای حرکت رو به جلوی آنها فراهم کند.
وی با اشاره به تحریم های ددمنشانه شیطان بزرگ و همفکرانش برای نظام اسلامی گفت: ما باید اعتبارات دانشجویی را به صورت دقیق و هدفمند اختصاص دهیم.
معاون وزارت بهداشت در ادامه گفت: لازم است که طرحهای پژوهشی و پایاننامههای دانشجویی را به سمت مساله اقتصاد مقاومتی سوق دهیم و معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت با جدیت خواهان تحقق این امر است.
وی با اشاره به نتایج کارگروه دوم مدیران دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی مساله تغذیه را از اهم مسائل دانشجویی دانسته و افزود: تلاشهای زیادی در سطح وزارت متبوع برای جذب اعتبارات دانشجویی صورت میگیرد و امیدواریم با تلاشهایی که صورت گرفته، بتوانیم به اهداف تعیین شده دست یابیم.
آیتی در ادامه با بیان اینکه برآورد ما از قیمت تمام شده غذای دانشجویی برای هر وعده به صورت میانگین 5000 تومان است، گفت: با سرعتی که قیمت تمام شده افزایش مییابد، باید راهکاری را برای تعیین قیمت ژتون غذایی اتخاذ کنیم تا هم دانشجویان دچار مشکل نشوند و هم ما بتوانیم به ارائه خدمات خود به طور مطلوب ادامه دهیم.
وی افزود: دانشجویان بازوی مشورتی دانشگاههای علوم پزشکی هستند که ما باید بتوانیم از این فضا استفاده کنیم و برای همین منظور آییننامه شورای رفاهی دانشجویان تدوین شده است که با اضافه شدن نظرات مدیران دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی تکمیل و ابلاغ خواهد شد.
وی با توجه به رایزنی ها برای تشکیل مجمع خیرین خوابگاه ساز بر لزوم توجه به این امر تاکید کرده و خواستار ارائه طرح هایی در این زمینه از سوی دانشگاهها شد.
معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت گفت: با توجه به اینکه باید خوابگاههای دانشجویی کاملا به اینترنت و منابع اطلاعاتی دسترسی داشته باشند تلاش می کنیم با سایر معاونتهای وزارت متبوع خصوصا معاونت توسعه و معاونت تحقیقات و فن آوری به توافقهایی دست پیدا کنیم تا آییننامه استفاده از اینترنت در خوابگاهها در سال 92 آماده ابلاغ شود.
نظر شما