به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی ناجی ظهر یکشنبه در سمینار اعتیاد و نقش جامعه در پیشگیری آن در سالن همایش های دانشگاه پیام نور اردستان گفت: از طریق سازمان بهزیستی در استان اصفهان تعداد 76مرکز درمانی و بازتوانی سرپایی برای سرویس دادن به بیماران اعتیادی در حال فعالیت هستند و تعداد 20 کمپ هم به صورت شبانه روزی در حال سرویس دهی است.
وی ادامه داد: حدود پنج مرکز در سراسر استان وجود دارد که به معتادهایی که رفتار پر خطر دارند آموزش های لازم را می دهند که دچار بیماری هایی چون ایدز و هپاتیت cنشوند و به تدریج آمادگی لازم برای درمان را پیدا کنند.
مسئول پیشگیری از آسیب های اجتماعی سازمان بهزیستی استان اصفهان بیان داشت: در گذشته بیشترین مصرف مواد مخدر مربوط به تریاک و هروئین بوده ولی اکنون الگوی مصرف تغییر مسیر داده و به سمت مواد محرک مثل شیشه روی آورده است و بیشترین مراجعان افرادی هستند که وابسته به مواد ترکیبی هستند.
ناجی اظهار داشت: در مراکز درمانی به کسانی که شیشه مصرف می کنند چون رفتارهایی مانند پرخاشگری، خشونت و آزار و اذیت دارند به غیر از دارو درمانی خدمات روان درمانی، مشاوره فردی وخانواده درمانی هم ارائه می شود.
کارشناس بهزیستی اصفهان خاطرنشان کرد: دولت به کسانی که بضاعت مالی ندارند خدمات درمانی رایگان در قالب یارانه درمان اختصاص می دهد و هیچ مرکزی مجاز نیست معتادی را به خاطر فقدان مالی از خدمات درمانی محروم کند.
وی درادامه اذغان داشت: درشهرستان اردستان در یک مرکز تعداد 150نفر از بیماران را تحت پوشش قرا رداده ایم و در حال سرویس دهی از طریق داروی متادون هستیم.
ناجی در پایان صحبت های خود گفت: در شهر زواره هم یک کمپ مشغول فعالیت است که در یک دوره 48روزه به بیماران خدمات مددکاری و حمایتی ارائه می کند.
نظر شما