به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ديدار اعضاي شوراي مركزي خانه كشاورز، درد دلها و گلههاي بيان شده از سوي جمع حاضر را در مورد مشكلات كشاورزي رنجآور خواند و با بيان لزوم ايجاد رسانه و ارگاني براي انعكاس مشكلات به مسئولان و آگاهي از وضعيت صنعت توليد، صنعت و كشاورزي كشور گفت: كشاورزان و كساني كه به نوعي با اين رشته سروكار دارند از پرتلاشترين و در عين حال كمتوقعترين اقشار جامعه هستند چرا كه اخبار و مسائل اين قشر كمتر در معرض آگاهي مردم و مسئولان قرار ميگيرد.
وی با بيان اينكه اطلاعات و اخبار حاكي از اين است كه به دليل برخي سوءمديريتها، آب، خاك، محيط زيست و توليدات كشاورزي كشور دچار مشكلاتي شده است كه تداوم اين امر براي آينده و امنيت غذايي كشور مضرّ است.
آیت الله هاشمی رفسنجانی بنيان و اساس معضلات و مشكلات در بخش كشاورزي يعني سوءمديريت و برنامهها را گريبانگير ساير بخشها اعم از فرهنگ، سياست، اجتماع و مراكز علمي كشور نيز دانست و افزود: بايد به دور از روزمرگي، در جهت اصلاح سياستها حركت كنيم.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، با تأكيد بر لزوم پذيرش خطا و اشتباه و بازگشت به راه درست، فرافكني و انداختن تقصيرها به گردن يكديگر را راهگشا ندانست و تصريح كرد: امروز لازم است با وحدت و همدلي و پرهيز از ايجاد تفرقه و نيز در پيش گرفتن سياست درست صنعتي، اقتصادي، فرهنگي و سياست خارجي فعال، همراه با همزيستي مسالمتآميز با دنيا مشكلات را بهتدريج حل كنيم.
وی جمهوري اسلامي ايران را داراي امكانات بالا از لحاظ طبيعي، مادي، انساني و پشتوانه تمدني و ديني متكي به مكتب غني اهل بيت(ع) دانست و گفت: در يك دوره مديريت اجرايي شايستهسالار، ميتوانيم با همدلي مسئولان، همراهي مردم و تعامل ثمربخش با دنيا به مسير صحيح توسعه و پيشرفت و تعالي كشور بازگرديم.
در ابتداي اين ديدار دكتر عيسي كلانتري، دبيركل خانه كشاورز با تشريح مسائل و مشكلات بخش كشاورزي كشور، وضعيت اين بخش را نگرانكننده خواند و گفت: با ادامه روند كنوني و سوءمديريتها، مشكلات بخش كشاورزي بيشتر خواهد شد.
وزير اسبق كشاورزي وضعيت سرمايهگذاري در بخش كشاورزي كشور نسبت به ساير بخشها را نامناسب خواند و گفت: با افزايش نگرانكننده شوري آبهاي كشاورزي در آينده، زمينهاي حاصلخيز به شورهزار تبديل و توليدات كشاورزي كاهش خواهد يافت.
دبير كل خانه كشاورز تحقق توليد زير 7 ميليون تني گندم نسبت به پيشبيني 5/14 ميليون تني ابتداي سال را گوياي روشن وضعيت توليدات كشاورزي عنوان كرد و گفت: بايد صادقانه بپذيريم كه در اين بخش حياتي كشور مشكلات اساسي و جدّي وجود دارد تا بتوانيم با اين معضلات برخورد درست داشته باشيم.
همچنين تعدادي از حاضران در جلسه به نمايندگي از بخشهاي مختلف مرتبط با كشاورزي از شرق، غرب، شمال، جنوب و مركز كشور به بيان معضلات و مشكلات حال حاضر اين بخش پرداختند.
نظر شما