به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین شافعی عصر یکشنبه در دیدار با استاندار قزوین گفت: در استانهایی که اتاقهای بازرگانی با استانداری تعامل سازنده داشته اند موفقیت ها بیشتر بوده است.
وی افزود: قزوین از جمله استانهایی است که شاهد همکاری و تعامل بسیار منطقی و اصولی اتاق بازرگانی و استانداری بوده و از توسعه فعالیتهای تجاری و بازرگانی و افزایش صادرات محقق شده است.
شافعی بیان کرد: خوشبختانه تسهیلات پرداختی به تولید در استان قزوین نسبت به سپرده بانکها رقم قابل توجهی است که نشان می دهد مدیریت دولتی استان به بخش خصوصی توجه ویژه ای دارد.
نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: با توجه به گسترش تهران و بروز مشکلات ناشی از آن در آینده قزوین می تواندنقش ملی در حل مشکلات کشوری ایفا کند و مدیران ارشد نظام مجبورند به استان قزوین توجه بیشتری کنند تا نیازهای آینده تامین شود.
شافعی بیان کرد: یکی از مشکلات موجود در این حوزه این است که در گذشته توسعه اقتصادی و صنعتی استانها اولویت بندی نشده و استراتژی جامعی در این خصوص نداشته ایم لذا به نظر می رسد این موضوع نیازمند اصلاح است تا مسیر هموار شود.
وی افزود: استانهایی که بصورت کارشناسی نسبت به توسعه صنعت اقدام کرده اند به موفقیت های خوبی رسیده اند اما اگر در جایی شاهد عدم استفاده از ظرفیت کامل واحدها نیستیم به همین دلیل است که چشم بسته و بدون مطالعه صنعت را گسترش داده ایم.
نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران یادآورشد: در سال آینده مهمترین اولویت اتاق توسعه متوازن صنعت با نیاز منطقه خواهد بود تا سرمایه ها هدر نرود.
شافعی اظهارداشت: اتاق بازرگانی استان قزوین از اتاقهای تاثیرگذار و فعال در کشور است که می تواند نقش زیادی در فعالیت های اقتصادی ملی ایفا کند.
97 هزار واحد صنعتی نیمه تمام در کشور
این فعال اقتصادی، از وجود 97 هزار واحد صنعتی نیمه تمام در کشور خبر داد و گفت: نباید بگذاریم سرمایه های کشور به هدر برود و دفن شود و در ایجاد واحدهای جدید باید کار کارشناسی و مطالعات با جدیت پیگیری شود.
وی افزود: در حال حاضر 97 هزار واحد صنعتی و تولیدی نیمه تمام در کشور وجود دارد که باید اولویت اول کشور تکمیل آنها باشد و انتظار داریم دولت برای تگمیل آنها حمایت لازم را انجام دهد.
هم اندیشی و همفکری نیاز جامعه امروز
شافعی هم اندیشی و همفکری و وحدت را مهمترین نیاز جامعه امروز دانست و یادآورشد: اتاق بازرگانی ایران آمادگی کامل دارد تا با تعامل منطقی با دولت و سازمانهای ذیربط در امور اقتصادی به رونق اقتصادی کشور کمک کند.
این فعال اقتصادی گفت: با توجه به ظرفیت بسیار خوب استان قزوین در تولید گیاهان دارویی به نظر می رسد ساخت کارخانه تولید داروهای گیاهی در این منطقه مورد توجه جدی قرار گیرد زیرا گرایش مردم از داروهای شیمیایی به گیاهی رو به افزایش است.
وی در خصوص احداث ساختمان جدید اتاق بازرگانی قزوین قول مساعدت و همکاری داد.
نظر شما