ابراهیم نکو در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سوء تدبیرها و اظهار نظر های نسنجیده بر نوسانات بازار ارز تاثیر گذاشته است، امروز برای خروج ازاین وضعیت ضروری است تا با یک مدیریت قوی و دیپلماتیک، مطالعات علمی و تخصصی تری را انجام داد تا بتوان نرخ ارز را به ثبات رساند.
نکو افزود: این موضوع تولیدکنندگان را با مشکلات عدیده ای مواجه کرده است، جمعی از تولیدکنندگان مواد اولیه و کالاها را با ارز 1226 تهیه کردند و زمانی که برای تحویل مراجعه می کنند با نرخ جدید محاسبه می شود و این یک بداخلاقی اقتصادی است لذا اگر قیمت ارز به ثبات نرسد یک ناامیدی و یاس در صنعت و تولید ایجاد می شود.
ارز مرجع برای نرم افزار و کامپیوتر
وی در پاسخ به خبرنگار مهر در خصوص اعلام توقف خرید لوازم خانگی و کامپیوتری در اخبار و رسانه ها عنوان کرد: بعضا اظهارنظرهای نسنجیده به افزایش نرخ کالاها دامن می زند و موجب تشویش اذهان عمومی و جو روانی در جامعه می شود.
نماینده شهرستانهای رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: لزومی ندارد با پیامهای نامناسب عده ای را به احتکار دعوت کنیم، این موضوع دست سودجویان را برای خریدهای نابجای کالا باز می کند.
وی افزود: دلیلی ندارد ارز دولتی را برای کالاهایی صرف کنیم که افرادی از آن سود کلان بدست آورند اما در خصوص نرم افزار ها، کامپیوتر و لوازم جانبی آن نیاز است تا ارز مرجع و مناسبی تخصیص داده شود تا بتوان به علم و فناوری روز دنیا دست یافت.
تاخیر در لایحه بودجه از سوی دولت
این مسئول در خصوص بودجه سال 92 ادامه داد: تاخیر در تقدیم لایحه بودجه به مجلس، دولت را در پیشبرد برنامه هایش با چالش مواجه می کند، اگر بودجه سریعتر تصویب شود دولت می تواند برنامه های عمرانی و زیربنایی خود را با آن هماهنگ کند.
نکو ادامه داد: این تاخیر برای مجلس نیز مشکلاتی داشته است چرا که در حال حاضر این موضع بلاتکلیف است و اگر بودجه پیش از سال به مجلس برسد، زمان زیادی را به خود اختصاص می دهد در حالیکه نمایندگان نمی توانند تخصصی به این موضوع بپردازند و ممکن است خطاهایی بروز پیدا کند.
نکو افزود: مردم نیز از این موضوع متضرر هستند و عواقب این تاخیر در آینده متوجه جامعه خواهد بود.
با اجرای هدفمندی یارانه ها، تولیدکنندگان از کیفیت کاستند
نماینده رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی در رابطه با فاز دوم هدفمندی یارانه نیز به خبرنگار مهر گفت: فاز اول اجرای این طرح با نواقص و کاستی هایی مواجه بود، عدم اختصاصسهم یارانه به تولید و نرخ گزاف حاملهای انرژی این بخش را با مشکلات عدیده مواجه کرد که تولیدکنندگان برای جبران این خلا، با افزایش قیمت و کاهش کیفیت کالاها اقدام به تامین هزینه انرژی کردند.
وی افزود: در حال حاضر نمایندگان مجلس فاز دوم هدفمندی را یک خطای بزرگ و استراتژیک می دانند و اجرای آن باید به زمان آرامتری موکول شود.
نظر شما