به گزارش خبرنگار مهر، عادل عالیپور ظهر دوشنبه در جلسه ستاد الکترونیک استان زنجان در محل استانداری این استان افزود: ستاد دولت الکترونیک به ابتکار استاندار زنجان در آبان ماه سال 87 تشکیل شد و در طی 19 جلسه مصوباتی در نظر گرفته شد که مردم بتوانند از خدمات وسیع دولت الکترونیک برای کاهش مراجعات مردم به دستگاه ها استفاده کنند.
وی ادامه داد: طبق پیشبینیهای انجام شده مقرر بود تا پایان برنامه پنجم توسعه 920 خدمت اعم از دفاتر پیشخوان دولت و دستگاهها، الکترونیکی شود در حال حاضر این میزان در استان 1310 خدمت است که نشان دهنده پیش بودن استان در این زمینه است و در سه سال باقی مانده نیز خدمات افزونتر خواهد بود و دلیل این پیشرفت نهادینه شدن این خدمات است.
همچنین استاندار زنجان گفت: در ستاد دولت الکترونیک استان حدود 20 کار بزرگ بنا به ضرورت و نیاز شهروندان، الکترونیکی شده است. اولین جلسه این ستاد ساماندهی وضعیت شکل گرفت و بعد از گذشت 19 جلسه با ایجاد ظرفیتهای جدید استان به وضعیتی رسید که یک نوع سخت افزار و نرم افزار برای جلوگیری از موازی کاری برای دستگاهها تعیین شد و بخش خصوصی هم وارد الکترونیکی سازی شد.
محمد رئوفی نژاد افزود: دستور داده شد که از ظرفیتهای غیر بومی استان استفاده نشود و موضوع مهم فرهنگ سازی بود و برای توجیه این موضوع تصمیم گرفته شد که از سیستم های پیچیده که عوام مردم توانایی استفاده از آن را ندارند استفاده نشود و نمونه آن پوشش خدمات در قالب ict و دفاتر پیشخوان دولت است که از مجموع خدمات دولت در استان 20 درصد به دفاتر پیشخوان ارائه شده است و آمادگی واگذاری مابقی خدمات به دفاتر پیشخوان دولت وجود دارد.
وی افزود: نمونهای از این فعالیتها ساخت ویدئو کنفرانس توسط جهاد دانشگاهی است که قابل رقابت با نمونه های خارجی آن است و طراحی سیستم سامد و طراحی یک روستا و یک شهر الکترونیک در استان است که برون سپاری لازمه تحقق خدمات مسئولان است.
نظر شما