خسرو بيات در گفتگو با خبرنگار مهر در حاشيه برگزاری اختتاميه جشنواره موسيقي سنتي فجر استان همدان بيان كرد: استقبال عموم از جشنواره مناسب بود و برگزيدگان نيز همگي از جوانان بودند كه بايد ازتجربه استادان خود بيشتر بهره ببرند.
وي در خصوص سطح كيفي برگزاري جشنواره هاي ملي در استان همدان، اظهار داشت: برگزاري چهار جشنواره بزرگ كشوري در استان همدان به آموزش افراد در عرصه هاي تخصصي وغير تخصصي منجر می شود.
بيات در خصوص گلايه استادان بزرگ موسيقي حاضر در جشنواره از پايين بودن سطح كيفي آن، گفت: شايد از ظرفيتها استفاده لازم را نكرده ايم چراکه برگزاري جشنواره ها خود نوعي حمايت از هنرمندان است.
وي عنوان كرد: برگزيدگان پس از پايان جشنواره رها نخواهند شد و در بخش مشاوران جوان در بخش موسيقي راهنماي اين اداره خواهند بود.
استان همدان رتبه برتر اقامه نماز را در كشور به خود اختصاص داده است
بيات در ادامه عنوان كرد: در سال جاري اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي استان همدان برنامههای مختلفي را در حوزه نماز و ترويج اين مهم برگزار كرده كه از جمله آن ميتوان به جشنواره نماز و نيايش از نگاه دوربين، جشنواره ملي فرهنگي هنري نماز و برگزاري كلاسهاي آموزشي اشاره كرد.
وي ادامه داد: در راستای فعاليت مقبول استان همدان در خصوص اقامه نماز در همايشي از فعالان اقامه نماز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و استان همدان نيز تجليل شد.
وي همچنين از حضور 30 شاعر برتر استان همدان در جشنواره كشوري شعر فجر خبر داد و گفت: استان همدان يكي از استانهايي خواهد بود كه به علت برگزاري مناسب جشنواره مورد تقدير قرار گرفت.
گفتني است در آيين اختتامیه هفتمین جشنواره بینالمللی شعر فجر كه در تالار وحدت تهران و با حضور معاون اول رئيس جمهور و وزير فرهنگ ارشاد اسلامي برگزار شد استان همدان نيز سهمي در جوايز داشت و محمد صارمی شهاب از همدان توانست در بخش شعر كودك ونوجوان به مقام دوم دست يابد.
نظر شما