به گزارش خبرنگار مهر، مدیرعامل نمایشگاه بین المللی استان همدان صبح شنبه در حاشیه آغازبکار این نمایشگاه در جمع خبرنگاران گفت: این نمایشگاه از امروز تا 21 اسفند ماه با مدیریت اجرایی مجمع امور صنفی شهرستان همدان دایر خواهد بود.
وی گفت: در این نمایشگاه بیش از 250 واحد در فضایی عمومی افزون بر 14 هزار مترمربع و شش هزار مترمربع فضای نمایشگاهی در سه سالن الوند، هگمتانه، ابن سینا و فضای باز نمایشگاه با هدف عرضه مستقیم كالا حضور خواهند داشت.
محمدرضا بیاناتی اظهار داشت: در این نمایشگاه اصناف مختلفی چون آجیل و خشکبار، قنادها، خواروبار، کیف و کفش، اتحادیه مرغ، ماهی، لوازمالتحریر، پوشاک، خرازیها، صنایع دستی و آرایشی بهداشتی وشرکتهای تولیدی در رستههای شغلی تولید لبنیات، قند و شکر، روغن حضور خواهند داشت.
وی با بیان اینکه استانهای کرمانشاه، آذربایجان غربی، قم و شهرستانهای نهاوند، قهاوند، اسدآباد و تویسرکان با ارائه سوغات ها و صنایع دستی ویژه و خاص در این نمایشگاه حضور دارند، عنوان کرد: ارائه خدمات به اقشار مختلف جامعه، مهم ترین شاخصه نمایشگاه هاست و در این راستا بیشتر اقلام ارائه شده در نمایشگاه با 10 تا 20 درصد تخفیف در اختیار مصرف کنندگان قرار خواهد گرفت.
بیاناتی افزود: بنابر اظهارات نماینده مجمع امور صنفی شهرستان همدان شرکت تعاونی روستایی مستقر شده در نمایشگاه تمام اقلام مصرفی خوراکی را از قبیل تخم مرغ، روغن، رب، برنج را با نرخ مصوب تعاونی توزیع خواهد کرد و همچنین قند وشکر، برنج، روغن و ... نیز به صورت یارانه ای در نمایشگاه عرضه خواهد شد.
مدیرعامل نمایشگاه بین المللی استان همدان از حضور غرفه عفاف وحجاب در نمایشگاه خبر داد و افزود: غرفه ویژه چاپ نشریه اصناف نیز به صورت مستمر در نمایشگاه حضور دارد.
وی از حضور سه واحد بازرسی و رسیدگی به شکایات از مجمع امور صنفی شهرستان همدان در سه سالن نمایشگاه گفت و افزود: در همین راستا واحد تعزیرات استان همدان با حضور یک قاضی در نمایشگاه حضور داشته و در همین ستاد به پرونده ها و شکایات رسیدگی خواهند کرد.
بیاناتی متذکر شد: این نمایشگاه تا 21 اسفندماه همه روزه از ساعت 10 تا 20 پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.


نظر شما