۱۲ اسفند ۱۳۹۱، ۱۲:۵۶

با حضور پنج تيم خارجي در سنندج/

مسابقات بين المللي ورزش هاي زورخانه اي و کشتي پهلواني جام فجر آغاز شد

مسابقات بين المللي ورزش هاي زورخانه اي و کشتي پهلواني جام فجر آغاز شد

سنندج - خبرگزاری مهر: رقابت هاي بين المللي ورزش هاي زورخانه اي و کشتي پهلواني جام فجر از صبح امروز در سالن آزادي سنندج آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در اين مسابقات تيم هايي از کشورهای خارجی از جمله آذربايجان، عراق، گرجستان، ترکيه و افغانستان و چهار تيم استان کردستان به نمايندگي از ايران حضور دارند.
 
اردوي آمادگي تيم هاي حاضر در اين مسابقات از دوم اسفند ماه به ميزباني آکادمي بين المللي ورزش هاي زورخانه اي شهيد شکوهي سنندج آغاز شده بود.
 
رقابت هاي بين المللي ورزش هاي زورخانه اي و کشتي پهلواني جام فجر در دو بخش ورزش هاي زورخانه اي به صورت تيمي و کشتي پهلواني به شکل دو حذفي و انفرادي و در دو رده سني جوانان و بزرگسالان برگزار مي شود.
 
به گفته رئیس هیئت ورزشهای زورخانه ای و پهلوانی کشور در این دوره از رقابت ها بازیکنان برتر کشورهای شرکت کننده در قالب تیم های ملی حضور دارند.
 
خسرو ساکی با اشاره به جایگاه کردستان در عرصه ورزشهای زورخانه ای و پهلوانی عنوان کرد: انتظار می رود که برگزاری این گونه رقابت ها در راستای اعتلای هر چه بیشتر این رشته ورزشی در کردستان موثر باشد.
 
گفتنی است بر اساس هماهنگی های صورت گرفته بخش زیادی از مسابقات این دوره از رقابت ها به صورت زنده از شبکه های مختلف سیما به ویژه شبکه سوم، شبکه ورزش، شبکه خبر و شبکه استانی صدا و سیمای مرکز کردستان پخش می شود.
 
کد خبر 2009424

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha