۱۲ اسفند ۱۳۹۱، ۱۵:۲۹

موسوی:

نمايشگاه آثار علمی"جابر بن حيان" در سامان برپا شد

نمايشگاه آثار علمی"جابر بن حيان" در سامان برپا شد

سامان – خبرگزاري مهر: معاون پرورشي و تربيت بدني آموزش و پرورش شهرستان سامان گفت: نمايشگاه آثار علمی و تحقیقاتی با نام جابر بن حيان در سامان برگزار شد.

سيد عقيل موسوي در گفتگو با خبرنگار مهر با بيان اينكه نمايشگاه جابر بن حيان در مدرسه ابتدايي شهيد جعفر زاده سامان برگزار شده است، اظهار داشت: در اين نمايشگاه بيش از 150 اثر از دوره ابتدايي در اين نمايشگاه وجود دارد.

موسوي بيان داشت: اين آثار در زمينه هاي علمي و تحقيقاتي در دروس مختلف در معرض ديد علاقمندان قرار گرفته است.
 
معاون پرورشي و تربيت بدني آموزش و پرورش شهرستان سامان عنوان كرد: از اين تعداد اثر 24 اثر دانش آموزان انتخاب و به مرحله استاني راه خواهد يافت.
 
موسوي با بيان اينكه اين نمايشگاه در راستاي شناسايي توانمندي علمي و تحقيقاتي دانش آموزان اين شهر برگزار شده است، بيان داشت: علاقمندان مي توانند تا تاريخ 15 اسفند ماه از این نمایشگاه دیدن کنند.
کد خبر 2009605

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha