به گزارش خبرنگار مهر، فریده كيامرزي ظهر چهارشنبه در نشست کمیته سوادآموزی استان افزود: امور بانوان با استفاده از مربيان طرح رحمت ظرفيت بسيار خوبي برای مشارکت در امر سوادآموزي در استان دارد.
وی بیان داشت: همه مسئولین باید با تعامل و همکاری با سوادآموزی استان ریشه بیسوادی را در این استان از بین ببرند.
معاون سوادآموزي آموزش وپرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: تفاهم نامه همكاري بين اداره كل آموزش وپرورش و اداره كل اموربانوان و خانواده استانداري درخصوص برنامه هاي سوادآموزي به امضاء رسيد.
عبدالصالح ارجمند افزود: براساس مستندات موجود از سرشماريهاي مختلف دراستان از جمله سرشماري سال 1355 درصد باسوادي مردان 42.73 و زنان 18.78بوده كه این نشان از پايين بودن درصد باسوادي جمعيت استان در زمان طاغوت و عدم توجه به زنان در جامعه داشت.
وی بیان داشت: به بركت نظام مقدس جمهوري اسلامي و فرمان تاريخي حضرت امام(ره) به مناسبت تشكيل سازمان نهضت سوادآموزي، بي عدالتي آموزشي دربين دو گروه مردان و زنان از نظر ميزان تحصيلات برداشته شد.
ارجمند افزود: در روند سرشماريهای مختلفی كه دراستان انجام گرفته شاهد رشد سريع تحصيلات هستیم که در این سرشماريها در سال 85 درصد باسوادي زنان به 83 درصد رسيده است که این رشد 64درصدي سواد اموزی را پس از انقلاب نشان مي دهد.
نظر شما