به گزارش خبرنگار مهر، نشست دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهای بخش مرکزی و امیرآباد شهرستان دامغان صبح پنج شنبه با حضور جمعی از مدیران کل دستگاه های اجرایی استان سمنان در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
در این نشست، دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهای آستانه، مایان، حداده، کلاته ملا، بادله کوه، عبدیا و شوراهای اسلامی شهرهای کلاته رودبار و دیباج هر یک به بیان مسائل و مشکلات روستاهای خود پرداختند.
کمبود آب شرب سالم، آسفالت راه های مواصلاتی، گازرسانی، لایروبی قنات، انتقال دامداری ها از داخل به خارج از روستا، کمبود پزشک، ایجاد ناحیه صنعتی، بیماری دامها، احداث راه های جدید، لوله کشی آب روستایی، احداث و حفر چاه آب کشاورزی، جلوگیری از مهاجرت جوانان از روستا، بیکاری جوانان و ایجاد اشتغال و تعیین مکان دفن زباله، از جمله موارد مطرح شده در این نشست بود.
توجه بیشتر به اختصاص اعتبارات بخش توسعه کشاورزی، احداث زمین چمن فوتبال، استقرار ادارات در شهرهای دیباج و کلاته رودبار بر اساس مصوبه دور سوم سفر هیئت دولت به استان سمنان، تکمیل جاده دیباج به گلوگاه و آغاز عملیات اجرایی احداث جاده بشم به دیباج نیز از مهمترین مسائل و مشکلاتی بود که از زبان دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهای بخش مرکزی و امیرآباد و شهرهای دیباج و کلاته روبار مطرح شد.
مشکلات بخش ها و شهرهای شهرستان دامغان برطرف می شود
استاندار سمنان نیز در این نشست پس از شنیدن مسائل و مشکلات، خواستار توضیحات لازم از سوی مدیران کل دستگاه های اجرایی استان و مدیران شهرستان دامغان جهت ارائه راهکار در راستای حل آن ها شد.
عباس رهی، قول حل مسائل و مشکلات بخش های مرکزی و امیرآباد دامغان و شهرهای دیباج و کلاته رودبار را داد و گفت: تمامی مسائل موجود در این بخش ها و شهرها با همراهی و همکاری دستگاه های اجرایی برطرف خواهد شد.
وی ضمن تاکید بر اینکه برگزای چنین جلساتی باید خروجی خوبی داشته باشد و مردم از این جلسات نفع ببرند، اضافه کرد: تمام تلاش مدیران دستگاه های اجرایی استان باید بر حل مشکلات مردم باشد و در این زمینه باید با جدیت و با استفاده از تمام ابزارها و امکانات قانونی در جهت رفع مشکلات گام بردارند.
مردم باید ثمرات برگزاری این جلسات را لمس کنند
مقام عالی دولت در استان سمنان به بیان مسائل و مشکلات روستاهای و شهرهای استان پرداخت و افزود: امیدواریم ثمرات برگزاری این جلسات را مردم لمس کنند و این جلسات جنبه تشریفاتی برای مردم نداشته باشد.
رهی گفت: همه ما ملزم به حل مسائل و مشکلات مردم هستیم و باید در این راستا بهتر از گذشته تلاش کنیم تا اعتماد مردم به مسئولان افزایش یابد.
رعایت عدالت اولویت مسئولان در حل مشکلات مردم
امام جمعه دامغان نیز در این نشست به بحث خدمت و خدمتگزاری به مردم اشاره داشت و افزود: حل مسائل و مشکلات مردم بر اساس تاکیدات آیات و روایات قرآن و مقام معظم رهبری باید در سرلوحه کار مسئولان قرار گیرد و به صورت ویژه برطرف شود.
حجت الاسلام سید محمود ترابی ضمن تاکید بر اینکه مردم با توجه به تحمل گرانی و مشکلات موجود و حاکم در جامعه لحظه ای دست از انقلاب و دستاوردهای آن بر نداشته اند اضافه کرد: مردم در قبال این امر نیز از مسئولان توقع دارند در راستای حل مسائل و مشکلات آنان تلاش کنند.
وی با بیان اینکه باید در جهت حل مشکلات مردم در سطح استان سمنان عدالت به نحو مطلوب رعایت شود، خاطر نشان ساخت: اگر امکاناتی وجود دارد این امکانات باید برای همه نقاط استان باشد پس نباید در حل مسائل و مشکلات نباید تبعیض قائل شد.
ضرورت رعایت عدالت جهت تخصیص اعتبار به پروژه های نیمه کاره در سطح استان
امام جمعه دامغان با اشاره به برخی پروژه های نیمه کاره در سطح استان سمنان اظهار داشت: برای تکمیل این پروژه ها و تخصیص اعتبار جهت تکمیل آن ها باید عدالت نیز در این قسمت هم رعایت شود تا همه پروژه های نیمه کاره به سرانجام برسد و تکیمل شوند.
ترابی ضمن تاکید بر اینکه برگزاری اینگونه جلسات باید خروجی خوبی داشته باشد و مردم نیز از نتایج آن بهره مند شوند تصریح کرد: انرژی و توان همه در این جلسات صرف می شود.
وی به بحث مشکلات آب آشامیدنی روستاهای شهرستان دامغان پرداخت و افزود: روستاهای این شهرستان با کمبود شدید آب آشامیدنی مواجه هستند و مشکلاتی دارند که باید در جهت حل این موضوع نیز مسئولان بیش از گذشته تلاش کنند.
وعده چند ساله مسئولان جهت بهره برداری از جاده دامغان-گلوگاه عملی شود
امام جمعه دامغان اضافه کرد: مردم شهرستان دامغان با توجه به وجود سد شهید شاهچراغی در تابستان ها از کمبود آب مواجه هستند و باید طوری برنامه ریزی کرد که با وجود تصفیه خانه آب در جوار سد شهید شاهچراغی مردم در تمام فصول سال از آب شرب سالم و بهداشتی بهره مند شوند.
وی با انتقاد از طولانی شدن احداث جاده دامغان به گلوگاه گفت: 15 سال است که کار احداث این جاده در حال سپری شدن است و هر سال قول هایی مبنی بر افتتاح و راه اندازی این جاده به مردم داده می شود ولی متاسفانه تا کنون اقدامی اساسی در جهت افتتاح و راه اندازی این جاده انجام نمی گیرد.
امتیازات شهرستان های کوچک افزایش یابد
نماینده مردم شهرستان دامغان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست خواستار افزایش امتیازات به شهرستان های کوچک شد تا از این طریق امکانات بیشتری به این شهرها تعلق گیرد.
عبدالرحمان رستمیان ضمن تاکید بر اینکه باید اختیارات مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان ها را نیز افزایش دهیم اظهار داشت: با اختیارات مدیران و مشارکت مردمی می توان گام های اساسی را در جهت حل مشائل و مشکلات مردم برداشت.
وی با بیان اینکه باید ارتباط مدیران ارشد دستگاه های اجرایی استان با شهرستان ها تقویت شود تصریح کرد: رشد و توسعه همراه با حل مسائل و مشکلات روستاها از جمله فواید این امر است.
نماینده مردم شهرستان دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: هرچه این مشارکت ها و همکاری ها بیشتر باشد ما شاهد تقویت و رشد شهرها و روستاهای خود هستیم.
بنا بر این گزارش: در این نشست مقرر شد تا 15 فروردین سال آینده عملیات احداث راه از داخل روستای آستانه با همکاری اداره کل راه و ترابری استان سمنان آغاز شود و همچنین طرح اصلاح آب شرب روستاهای مایان، جزن و وامرزان با اعتبار 200 میلیون ریال با احداث یک منبع ذخیره آب 200 مترمکعبی در سال های 92-93 احداث شود.
خارج کردن دامداری ها از داخل روستاهای مایان و وامرزان به خارج روستا در سال 92 با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، طرح اصلاح شبکه آب شرب شهر کلاته رودبار با اعتبار 2 میلیارد و 100 میلیون ریال و ایجاد و راه اندازی مرکز اجباری ترک اعتیاد در شهرستان دامغان از دیگر مصوبات نشست دهیاران و شوراهای اسلامی روستاهای بخش مرکزی و امیرآباد دامغان و شهرهای دیباج و کلاته رودبار با استاندار و مدیران دستگاهای اجرایی استان سمنان بود.
مدیران کل دفتر امور روستایی، شهری، سیاسی و اجتماعی استانداری، امامان جمعه شهرهای دامغان و کلاته رودبار، نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان دامغان حضور داشتند.
به گزارش مهر، شهرستان دامغان دارای سه شهر دیباج، کلاته رودبار و امیریه و دو بخش امیرآباد و مرکزی است که 64 شورای اسلامی شهری و روستایی در این دو بخش وجود دارد و از این تعداد 31 شورا در بخش امیرآباد و 33 شورای دیگر در بخش مرکزی واقع شده است.
46 دهیاری مصوب در بخش های مرکزی و امیرآباد دامغان وجود دارد.
21 هزار نفر جمعیت روستایی در دو بخش امیرآباد و مرکزی دامغان و 17 هزار نفر جمعیت شهری در سه شهر دیباج، کلاته رودبار و امیریه دامغان سکونت دارند.
نظر شما