به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی کواکبیان عصر پنجشنبه در جشن قلک شکان کودکان سرطانی مازندران در سالن سید رسول حسینی ساری اظهار داشت: طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت از هر یک میلیون کودک، 200 تا 250 نفر به سر طان مبتلا می شوند.
وی با بیان اینکه شمال کشور به لحاظ شرایط اقلیمی در خط سرطان قرار دارد، گفت: اغلب بیماران مراجعه کننده به مراکز فوق تخصصی کودکان مبتلا به سرطان از شمال کشور هستند.
رئیس مجمع خیرن ماهک گفت: سرطان خون بیش از سرطان های دیگر در میان کودکان جهان شایع است و حدود 40 تا 50 درصد کودکان مبتلا سرطان خون هستند.
کواکبیان گفت: سرطان اطفال از نظر فرآیند پاسخ به درمان تفاوت زیادی با بزرگسالان دارد و در صورت تشخیص بموقع و درمان صحیح بیش از 85 درصد کودکان مبتلا به سرطان بهبود می یابند.
وی بیان داشت: پروژه ساخت بیمارستان فوق تخصصی کودکان مبتلا به سرطان دومین پروژه ملی در سطح کشور محسوب می شود که توسط مجمع خیران ماهک در مازندران برای کاهش آمار کودکان مبتلا به سرطان ساخته می شود.
وی ادامه داد: بخشی در بیمارستان بوعلی سینا ساری با ظرفیت 12 تخت برای درمان این بیماران در نظر گرفته شده که متاسفانه با وجود همه تلاش های درمانی به دلیل کمبود فضا و دیگر امکانات لازم، پاسخگوی نیاز مراجعه کنندگان نیست.
به گزارش مهر، در این مراسم به صورت نمادین هدایای کودکان ساروی که در قالب قلک های رنگارنگ حاوی اسکناس بوده شکسته و هزینه آن صرف کودکان سرطانی استان می شود.
ساری - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت مدیره مجمع خیران ماهک ساری با تاکید بر مشارکت خیران در احداث مرکز فوق تخصصی بیماران سرطانی شمال کشور، 85 درصد کودکان سرطانی با پیشگیری بهبود خواهند یافت.
کد خبر 2013899
نظر شما