به گزارش خبرنگار مهر، سید محسن افتخاری صبح جمعه در جمع خبرنگاران در ارتباط با مهمترین دستاوردهای تولید داخلی شرکت پرشیان فولاد در سال تولید ملی در نیروگاه شهید محمد منتظری اظهار داشت: این نیروگاه تبدیل و تولید انرژی پاک را بر عهده دارد و در عین حال تمام بخشهای جامعه بدون انرژی الکتریکی قادر به کار کردن نیستند.
وی تصریح کرد: نیروگاه شهید محمد منتظری یکی از بزرگترین نیروگاههای ایران دارای هشت واحد 200 مگاواتی جمعا به ظرفیت 1600 مگاوات است که از ابتدا در مجاورت پالایشگاه برای مصرف پسماندها در نظر گرفته شد که یکی از آنها مازوت یا نفت کوره است که توسط این نیروگاه به انرژی پاک تبدیل میشود.
مدیرعامل نیروگاه شهید محمد منتظری ادامه داد: در حدود 900 نفر به صورت رسمی و غیر رسمی در این نیروگاه شاغل هستند و در سال 90 توسط شرکت پرشیان فولاد که یک شرکت کاملا خصوصی است، خریداری شد و طبق اصل 44 به این شرکت واگذار شد.
وی تاکید کرد: تولید فعلی شرکت پرشیان فولاد 2100 مگاوات است که بیش از 50 درصد مصرف برق اصفهان است و بخش تعمیرات و بهرهبرداری شرکت که بهرهبرداری و بخش تعمیراتی آن به طور کامل توسط پرسنل نیروگاه انجام میشود و در زمانی هم که نیاز به اورهال و تعمیرات تخصصی باشد نیز از شرکتهای بیرونی داخل کشور و به طور عموم اصفهان استفاده میشود.
90 درصد تجهیزات نیروگاه های کشور داخلی است
افتخاری افزود: بالای 90 درصد تجهیزات نیروگاههای ایران ساخت داخل کشور است.
وی در ادامه به برگزاری همایش ملی تعامل انجمن صنفی شرکتهای بهرهبرداری و نگهداری نیروگاههای ایران اشاره و تصریح کرد: این همایش که در تاریخ 1 و 2 اسفندماه سال جاری به میزبانی نیروگاه شهید منتظری برگزار شد، دستاورد بسیار خوبی برای صنعت برق کشور داشت.
مدیرعامل نیروگاه شهید محمد منتظری افزایش راندمان و کاهش مصرف منابع و بهبود محیط زیست، افزایش بهرهوری، ترویج ساخت داخل و خصوصی سازی، بررسی کمبود آب و توسعه دانش را از محورهای اصلی همایش نام برد و اضافه کرد: هدف اصلی این همایش تشریک مساعی کارکنان نیروگاههای ایران برای محورهای یاد شده بود.
وی گفت: همزمان با این همایش کارگاههای آموزشی برای بررسی معضلات صنعت برق مطرح شد.
افتخاری تاکید کرد: با توجه به خشکسالیهای که در ایران و به خصوص اصفهان وجود دارد، یکی از راهکارها این است که در ایران نیروگاههای برج تر احداث نشود چراکه نیروگاههای برج خشک سیکل آب بسته دارند.
وی ادامه داد: یک نیروگاه برج یک هزار لیتر بر ثانیه آب مصرف میکند و در نیروگاه برج خشک 200 لیتر بر ثانیه آب مصرف میشود، چراکه تمام آب به سیکل بازمیگردد.
مدیرعامل نیروگاه شهید محمد منتظری اضافه کرد: توسط نیروگاههایی که سیکل ترکیبی دارند میتوان آب شیرین از دریا تهیه کرد و به مناطق کم آب از طریق پمپاژ انتقال داد.
وی با بیان اینکه تاکید بسیار زیادی بر حفظ محیط زیست داریم، گفت: در صورتی که به ما گاز تحویل داه شود، آلایندههای ما زیر استاندارد جهانی است و به دلیل کمبود گاز به اجبار از مازوت استفاده میکنیم.
نظر شما