به گزارش خبرگزاری مهر، دكتر عبدالعظيم نجاتي زاده گفت : اين موارد اختراع كه به همت محمد نادري زاده دانشجوي كارشناسي ناپيوسته تكنسين اتاق عمل اين دانشگاه به ثبت رسيده است، در حال طراحي صنعتي و گذراندن مراحل تجاري سازي است و امتياز آن به طور كامل متعلق به دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان است.
نجاتي زاده در ادامه اين موارد اختراع را به ترتيب دستگاه تورنيكت ديجيتال هوشمند با قابليت جابجايي، برانكارد با قابليت حمل و نقل بيمار و قابليت عبور اشعه، سكوي انتقال بيمار در اتاق عمل با استفاده از غلتك، نگهدارنده ابزار اكسپوژر ارتوپدي، چراغ سقفي با نور ال اي دي و دوربين با قابليت چرخش و زوم كردن، رباط كشش دهنده پاي بيمار حين عمل جراحي و ترالي تمام اتوماتيك جهت استفاده در بخش هاي بستري عنوان كرد.
اين مقام مسئول با بيان اينكه ثبت اختراع به عنوان شاخص كمي و كيفي در ارزيابي دانشگاهها مطرح است گفت: بر اساس برنامه استراتژيك بلندمدت و كوتاه مدت در اين دانشگاه مقرر بوده ساليانه 3 مورد اختراع به ثبت برسد كه در حال حاضر رشد بيش از 200 درصد داشته است.
وي در ادامه گفت: با توجه به رشد چشمگير ثبت اختراعات در سطح اين دانشگاه و رشد و ترويج خلاقيت و نوآوري و همچنين سنجش محققان و پژوهشگران در راستاي گسترش مرزهاي علم، كميته ارزيابي اختراعات در دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان زير نظر معاونت تحقيقات و فن آوري تشكيل شده است.
نظر شما