اسماعیل حسین پور در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه روزانه 60 تن انواع زباله در شیروان تولید می شود، افزود: نیمی از این زباله های تولیدی مربوط به زباله های ساختمانی سطح شهر است.
وی با ابراز تاسف از سوء استفاده برخی افراد در تخلیه نخاله های ساختمانی در مکان های غیر مجاز اظهار داشت: این اقدام علاوه بر آسیب جدی به منظر شهری سبب بروز مشکلات حادی برای شهروندان می شود و مسئولیت های شهرداری را نیز سنگین تر می کند.
حسين پور با اشاره به نقش بازدارنده عوارض سنگین در کاهش این تخلفات افزود: درعوارض وضع شده سال 92 شهرداری شیروان که به تایید استان نیز رسیده است، جریمه تخلیه نخاله در محل های غیر مجاز به وسیله ماشین های سنگین پنج میلیون ریال و وانت سه میلیون ریال در نظر گرفته شده است و بدون اغماض با تخلفات مربوطه برخورد می شود.
وی با تاکید بر ضرورت حفظ بهداشت محیط تصریح کرد: شهرداری با نصب تابلوهای راهنما، مکان هایی را در نزدیک ترین مسیر شهری برای تخلیه نخاله های ساختمانی درنظر گرفته است و در این راستا نیز باید علاوه بر فرهنگ سازی و بهره گیری از رسانه ها در ارتقای فرهنگ شهروندی، با تکیه بر قوانین موجود مانع تخلف افراد ناآگاه شد تا فضایی مطلوب برا ی شهروندان فراهم شود.
عضو شورای اسلامی شهرستان شیروان با دعوت از بخش خصوصی برای انتقال زباله های ساختمانی شهر گفت: شورا و شهرداری شیروان آماده است همکاری های لازم را در این زمینه انجام دهد تا زباله ها به صورت مکانیزه همانند شهرهای بزرگ توسط افراد و کمپرسی های مشخص به محل دفن زباله های ساختمانی انتقال یابد.
به گزارش خبرنگار مهر، شهر شیروان؛ مرکز شهرستان شیروان، با جمعیتی حدود 100 هزار نفر به عنوان دومین شهر بزرگ خراسان شمالی محسوب می شود.
نظر شما