علی زارعی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نمایشگاه مردمشناسی خالوحسین بردخونی نماد گذشته درخشان مردم این دیار است که به همت تعدادی از فرهنگ دوستان و مشارکت و حمایت مردم منطقه برپا شده و یادآور فرهنگ و آداب و رسوم و گنجینههای پر ارزش مردان و زنان بردخونی است.
وی افزود: این نمایشگاه از اواخر اسفند91 راهاندازی شد و هر روزه تا پاسی از شب میزبان بیش از600نفر از مردم بخش بردخون و دیگر شهرها و روستاهای استان و کشوراست که در نوع خود بسیار بیسابقه است.
زارعی اضافه کرد: در این مدت تعدادی از مسئولان نظیر نماینده استان در مجلس خبرگان رهبری، امام جمعه گناوه،فرماندار دشتی، روسای آموزش و پرورش برخی از شهرستانها، مدیرکل حج و زیارت استان، اساتید حوزه و دانشگاه، تعدادی از روحانیون و دانشجویان و محققین و هنرمندان و فرهنگیان از نمایشگاه دیدن کردهاند.
مسئول نمایشگاه ادامه داد: نمایشگاه شامل آثار و وسایل خالو حسین بردخونی، صنایع دستی نظیرعبابافی و حصیر بافی و نخ ریسی، غذاهای محلی، دست ساختهها، وسایل زندگی و کسب و کار، اسناد و مدارک و تصاویر قدیمی،آثار و دست نوشتههای خطی شاعران و بزرگان، معرفی حوزه علمیه و شعر و شاعری و روضه خوانی و دهها اثر و بازی است.
زارعی خاطرنشان کرد: در نمایشگاه به صورت زنده نان محلی و دوغ در اختیار بازدیدکنندگان قرار می گیرد و هنرمندان ضمن آماده کردن نخ، به بافتن عبا و حصیرمیپردازند که بسیاری از مردم بهویژه کهنسالان با چشمانی اشکبار از نمایشگاه خارج می شوند زیرا خاطرات تلخ و شیرین خود را در این محل مییابند.
نظر شما