۱۳ تیر ۱۳۸۴، ۱۱:۳۲

مدير گروه اپتومتري دانشگاه علوم پزشكي ايران :

هشتمين كنگره عمومي اپتومتري ايران برگزار مي شود

مدير گروه اپتومتري دانشگاه علوم پزشكي ايران گفت : جديد ترين روش هاي درمان بيماري هاي چشم مانند تنبلي چشم، انحرافات چشم و روش هاي نوين اصلاح عيوب انكساري چشم توسط متخصصين اپتومتري از داخل و كشورهاي انگليس و استراليا در هشتمين كنگره علمي بينايي سنجي ايران معرفي مي شود.

به گزارش گروه حوزه و دانشگاه "مهر"، دكتر ابراهيم جعفر زاده پور مدير گروه اپتومتري دانشگاه علوم پزشكي ايران و دبير هشتمين كنگره اپتومتري (بينايي سنجي) ايران با اعلام خبر فوق افزود : از اهداف مهم كنگره امسال افزايش مهارت هاي علمي و عملي اپتومتريست هاي سراسر كشور در زمينه هاي تجويز كنتاك لنز، عدسي هاي تماسي و روش هاي نوين تراش عدسي و ساخت عينك هاي طبي، همچنين روش هاي پيشرفته درمان بيماري هايي چون تنبلي چشم، درمان غير جراحي، انحرافات چشم و تجويز وسايل كمك بينايي و برگزاري كارگاه هاي تخصصي علمي و عملي خواهد بود.

دكتر جعفر زاده پور در ادامه به يكي از روش هاي نوين در زمينه اصلاح عيوب انكساري و روش جايگزين روش هاي ليزيك و استفاده مداوم از عينك هاي طبي به نام روش " ارتوكراتولوژي" اشاره كرد و يادآور شد: در اين روش به جاي ايجاد خراش روي قرنيه چشم و تراشيدن آن توسط روش هايي چون ليزيك كه منجر به تغيير قدرت و تحدب آن گشته و در نتيجه نزديك بيني، دوربيني و آستيگماتيسم چشم فرد اصلاح مي شود؛ لنزهاي مخصوصي روي قرينه قرار گرفته كه به مرور زمان باعث تغيير شكل قرينه شده  و در واقع به نوعي عمل قالب گيري انجام مي شود و به تدريج عيب انكساري چشم بيمار بر طرف مي شود.

وي حسن اين روش را در مقايسه با روش هايي چون ليزيك، غيرتهاجمي بودن آن دانست و تصريح كرد : در واقع در اين روش جديد آسيبي به چشم وارد نشده و بر خلاف روش ليزيك، قابل برگشت بوده و از ايمني قابل ملاحظه اي برخوردار است.

وي با اشاره به اينكه اين روش در دنيا بتازگي به كاربرده شده و مدت كوتاهي است به صورت محدود در ايران بكار مي رود، اظهار اميدواري كرد با معرفي كامل اين روش و تشكيل كلاس هاي آموزشي در هشتمين كنگره علمي  اپتومتري بتوان به رشد و توسعه آن در مراكز علمي و درماني اقدام كرد.

عضو هيات رييسه انجمن اپتومتري ايران در زمينه حضور ميهمانان خارجي در اين كنگره گفت: از ميهمانان برجسته امسال پروفسور برايان هولدن از كشور استراليا و پروفسور اولري از دانشگاه كمبريچ از كشور انگلستان هستند كه به ارايه آخرين دستاوردهاي تحقيقاتي پيرامون اين رشته علمي خواهند پرداخت.

وي يادآور شد: در حاشيه برگزاري هشتمين كنگره علمي اپترمتري، نمايشگاهي با حضور بيش از 50 شركت داخلي و نمايندگان شركت هاي خارجي برگزار مي شود كه به معرفي تلاش هاي انجام شده در زمينه تجهيزات اپتومتري ساخته شده در ايران و همچنين ارايه پيشرفته ترين تجهيزات ساخت خارج خواهند پرداخت.

وي در خاتمه به حضور بيش از 1000 تن از اساتيد دانشگاه ها ، متخصصين و اپتومتريست هاي سراسر كشور در اين كنگره اشاره كرد و خاطرنشان كرد : اطلاعات جامع و كامل پيرامون اين كنگره در دو سايت معتبر با نامهاي CRC و VISION SIGNS كه از معتبرترين سايت هاي بين المللي در زمينه علوم مختلف خصوصا علوم بينايي هستند ارايه شده است.

گفتني است، هشتمين كنگره عمومي اپترمتري (بينايي سنجي) ايران 13 و 14 مرداد ماه برگزار مي شود.

کد خبر 202801

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha