سعید قربانی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: شهرداری قم در نظر داشته با توجه به فرهنگ غنی اسلامی و شیعی و مبانی نظری، طراحی شهری و مدیریت شهری را بر اساس این فرهنگ توسعه دهد.
وی گفت: با توجه به این امر پژوهشگاه مدیریت شهری تاسیس شد که دارای اهدافی است که شامل نظام مند کردن تحقیقات و پژوهش در شهرداری، ایجاد هماهنگی در طرحها و برنامهها، انجام طرحهای پژوهشهای کاربردی و استفاده از تجارت و ایدههای کلیه ذی نفعان شهری در راستای ایجاد شهری ایده آل میباشد.
رئیس پژوهشکده معماری اسلامی شهرداری قم بیان کرد: پژوهشکده معماری اسلامی در بهمن ماه سال 91 تاسیس شد که زیر مجموعه پژوهشگاه مدیریت شهری است.
وی گفت: هدف از تشکیل این پژوهشکده پژوهش و تحقیق درخصوص معماری اسلامی بر اساس تفکرات فرهنگ شیعی و اسلامی است.
قربانی بیان کرد: برای رسیدن به این هدف به استفاده از ایده ها و نظرات محققان و صاحبنظران حوزه و دانشگاه از طریق مصاحبه و مباحثه، پژوهش و تحقیق از طریق کتب، مقالات، فصل نامه های پژوهشی مرتبط با معماری اسلامی، پژوهش از طریق مطالعات تطبیقی و فیلم های تحقیقاتی و پژوهشی و بهره گیری از علوم و فنون و ایده های بکاررفته در ابنیه اسلامی و مذهبی شهری پرداخته میشود.
وی گفت: پیامد این تحقیقات در قالب طرحهای توجیهی در فصل نامه پژوهشی در آینده نزدیک ارائه میشود.
رئیس پژوهشکده معماری اسلامی شهرداری قم با اشاره به استقبال از پایان نامههای دانشجویی در زمینه معماری اسلامی افزود: در طرحی که در آینده اجرا خواهد شد عناوینی ذکر خواهد شد که چنانچه پایان نامه ای بر اساس این عناوین ایجاد شود و مورد استفاده قرار گیرد مورد تشویق قرار خواهد گرفت.
نظر شما