به گزارش خبرگزاری مهر، دكتر جواد توكلي بزاز با بیان اینکه اجراي سياستهاي موفق نظام سلامت در جهان، ضمن ارتقاي شاخصهاي بهداشتي و مراقبتهاي اوليه، الگوي حاكم و غالب "سرايت" در بروز بيماريها را از سيطره انداخته است، گفت: در چنين گسترهاي، عوامل ديگر به خصوص ساز و كارهاي مولكولي - ژنتيكي و مشخصا الگوي "وراثت"، جایگاه مهم و شايسته اي یافتهاند.
وی افزود: با تاكيد بر تداوم اصل "پيشگيري" و حفظ اولويت آن، علم ژنتيك پزشكي به عنوان مهمترين و كليدي ترين رشته در حوزه پزشكي مولكولي، طي دو دهه اخير توسعه ويژهاي يافته است.
رئیس انجمن ژنتيک پزشکي ايران با بیان اینکه این کنگره به همت انجمن ژنتيک پزشکي ايران برگزار میشود، عنوان کرد: انجمن ژنتيك پزشكي ايران در مقام عاليترين نهاد علمي و حرفهاي، ماموريت خود را ايجاد هماهنگيها و حصول وحدت رويه در مسير گسترش و اعتلاي اين حرفه ميداند.
وی ژنتيک جمعيت، بيماريهاي كمپلكس و تعيين هويت، پيشگيري و غربالگري، ژنتيک باليني و مشاوره، تشخيص قبل از تولد و PGD ، ژنتيک نازايي، سيتوژنتيک، ژنتيک سرطان، ژنتيک بيماريهاي قلبي - عروقي، ژنتيک بيماريهاي متابوليک و ميتوكندريال، نوروژنتيک و روانپزشکي، ايمونوژنتيک، فناوري و روشهاي نوين (ژن درماني، NGS، درمان بيماريها، فارماکوژنتيک) و تضمين کيفيت، اخلاق و مباحث حقوقی را از جمله موضوعات مرتبط با سومين کنگره ژنتيک پزشکي برشمرد و گفت: این کنگره دارای امتیاز بازآموزی برای شرکت کنندگان است که میزان آن متعاقبا اعلام خواهد شد.
توکلی بزاز افزود: 20 فروردین ماه آخرین مهلت ارسال مقالات است و پس از اين تاريخ، مقالات ارسالي مورد بررسي قرار نخواهند گرفت.
رئیس سومين كنگره ژنتيك پزشكي ايران گفت: کنگره پیش رو در روزهای 25 و 26 اردیبهشت ماه 92 در محل تالار همايشهاي مرکز طبي کودکان برگزار میشود.
نظر شما