به گزارش خبرنگار مهر، کمال محمد بیگی عصر امروز در جمع هیئت های سوگوار دخت نبی مکرم اسلام بر لزوم تبیین این خطبه گوهر بار تاکید کرد و افزود: فاطمه زهرا يار و ياور علی (ع) در همه مراحل بود.
وی اظهارداشت: حضرت زهرا (س) ضمن ايفاى مسئوليت سنگين خانهدارى و فرزنددارى در مواقع لازم با حضور در ميدان هاى نبرد به يارى رزمندگان اسلام مى شتافت و كارهاى خدماتى و امدادى انجام مى داد.
فرماندار لنگرود گفت: سيره این بانوی دو عالم در اطاعت پذيرى از مقام امامت و ولايت همچون مقام نبوت به عنوان نخستين مشخصه رفتار سياسي ايشان بارز است.
وی افزود: زهرای مرضیه مقام امامت را مانند مقام نبوت امرى الهى، انتصابى و على(ع) را قطب و محور آن مى دانست و با اين رويكرد حضرت زهرا در دوران حيات خود هرگز بر خلاف رضاى امام خود گام بر نداشت و از دستور و خواست او سرپيچى نكرد.
محمد بیگی اظهارداشت: با اینکه خود معيار حق، ملاك رضايت، خشم كبريايى و صاحب نظر در مسائل سياسى بود ولى هرگز در اين عرصه خارج از خط مشى سياسى اميرمؤمنان(ع) و مصالح كلى امامت عملي انجام نداد.
وی ادامه داد: پس از رحلت رسول خدا و بروز اختلافي كه به خاطر جانشيني آن حضرت به وجود آمد، حضرت زهرا(س) مداخله کرد چرا كه ايشان براي مومنين حجت بوده و رسول خدا او را ملاك حق و باطل معرفى كرده و رضايت فاطمه را رضايت خدا و خشم او را خشم خدا دانسته است.
نظر شما