۲۶ فروردین ۱۳۹۲، ۱۰:۱۰

یک نماینده مجلس طرح کرد:

دانشگاه علوم پزشکی ایران ضعیف شده/ نظر کمیسیون آموزش درباره احیا

دانشگاه علوم پزشکی ایران ضعیف شده/ نظر کمیسیون آموزش درباره احیا

نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی گفت: تشکیل مجدد دانشگاه علوم پزشکی ایران در شرایطی که  هر گونه ایجاد تنشی در مدت باقیمانده تا انتخابات درست نیست دوباره در مجلس مطرح می شود و مجلس از ابزار نظارتی خود استفاده می کند.

دکتر علی کائیدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: موضوعی که طرفداران تفکیک این دو دانشگاه مطرح می کنند این است که دانشگاهها باید با هم رقابت کنند . این مساله در حالی مطرح می شود که قبل از ادغام هم دانشگاه علوم پزشکی تهران غیر قابل رقابت با سایر دانشگاه ها بود. ما در 1404 باید مقام اول را کسب کنیم و پس باید این مساله را در نظر داشته باشیم که 8 سال پیاپی دانشگاه علوم پزشکی تهران مقام اول پژوهش را در کشور داشت.

وی افزود: این دانشگاه در دنیا شناخته شده است و در خارج از مرزهای ایران امتحان علمی و زبان از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی تهران به دلیل اعتبار بالای آن گرفته نمی شود.

کائیدی اظهار داشت: در زمان ادغام یکی از هدف های کلی این بود که یک دانشگاه قابل رقابت در منطقه و دنیا باشد و برای این کار باید ظرفیت هیات علمی و دانشجو زیاد می شد. این در حالی است که دانشگاه علوم پزشکی ایران قبل از ادغام در رتبه بندی میان دانشگاه های تیپ یک در آخر جدول قرار داشت بنابراین قابل رقابت نبود.

وی گفت: پس از ادغام بخشی از دانشگاه علوم پزشکی ایران از جمله هیات علمی و تجهیزات و کارکنان  از آن جدا شدند و به استان البرز پیوستند.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: به گفته معاون آموزشی وزارت بهداشت دانشکده های پرستاری، توانبخشی و پیراپزشکی روند تفکیک را کامل عنوان کرد و یادآور شده است که بخشی از اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی هنوز در برابر این تفکیک مقاومت می کنند. این هم مشخص است چون اعتبار تهران بالاتر است.

وی گفت: به هر حال اکثریت اعضای کمیسیون بهداشت قانع نشدند. حتی معاونان وزارت بهداشت به گفته خودشان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران هم که منصوب این وزیر بود در جریان نبودند. در این موضوع با مجلس مشورت نشده بود، ما در کمیسیون با مجموعه 19 پزشک است با ما مشورت نشده بود و حتی با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز مشورت نشد.

کائیدی اظهار داشت: اکثریت اعضای کمیسیون بهداشت مجلس با این موضوع مخالف هستند و وزیر به ما اعلام کرد که می توانید هیاتی بفرستید که فضای دانشگاه را ببینید.

وی گفت: ممکن است این موضوع به قوه قضاییه هم کشیده شود چرا که روند ادغام روند قانونی بوده است. به هر حال ما مسئول هستیم و باید از ابزار نظاراتی در این زمینه بهره بگیریم. به عنوان نمایندگان مردم می بینیم که کاری که انجام شده هزینه داشته و به ایجاد تنش در موقعیتی که دو ماه تا انتخابات داریم، انجامیده است.

وی یادآور شد: از سوی دیگر دوباره بخشهای جنوب تهران به دانشگاه علوم پزشکی ایران واگذار می شود البته دانشگاه ضعیف شده است و به سختی می تواند به ارایه خدمات سلامتی بپردازد.

کد خبر 2032443

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha