به گزارش خبرنگار مهر، محمد خانی نوذری بعداز ظهر سه شنبه در نشستی خبری گفت: نوسازی و مقاوم سازی این منازل برای پیشگیری از حوادث احتمالی ضروری است که در این راستا نیازمند تعامل بیشتر روستاییان و مسئولان هستیم.
وی بیان کرد: تاکنون 27هزار واحد مسکونی روستایی در این استان بهسازی و نوسازی شده است.
نودری عنوان کرد: براین اساس 35درصد مسکنهای غیر مقاوم در این استان تاکنون مقاوم سازی شده اند.
مدیرکل بنیاد مسکن استان یادآور شد: همه ساختمانهایی که در این روستاها ساخته شده اند دارای ناظر فنی بوده و برای رعایت دقیق مسائل فنی و استفاده روستانشینان از ناظرین، طی چند سال گذشته تعرفه نظارت افزایش نیافته است.
نوذری اظهار داشت: طبق برنامه چهارم و پنجم توسعه مقرر شد که با توجه به زلزله خیزبودن کشور، بافتهای فرسوده روستایی سریعا نوسازی و بهسازی شوند که امیدوارم تا پایان برنامه پنجم توسعه تمامی بافتهای فرسوده مسکن روستایی مقاوم سازی شود.
کهگیلویه و بویراحمد حادثه خیزاست/ از زلزله بوشهر درس بگیریم
وی سهمیه بهسازی و مقاوم سازی مسکن روستایی در سالجاری را پنج هزار واحد عنوان کرد و گفت: این استان حادثه خیز است و لازم است با فرهنگسازی، مردم را به استفاده از تسهیلات بهسازی واحدهای مسکونی ترغیب کرد.
مدیرکل بنیاد مسکن استان افزود: باید از حوادث زلزله تبریز و بوشهر درس گرفت تا خدای ناکرده با حادثه ای، فاجعه ای انسانی شکل نگیرد.
وی بیان داشت: با مقاوم سازی مسکن های فرسوده در مقابل زلزله می توانیم از هر حادثه و خسارتهای جانی ناشی از آن پیشگیری کنیم.
نوذری همچنین ضمن تقدیر از برخی بانکها در ارائه تسهیلات به متقاضیان، از دو بانک رفاه و ملت در این زمینه انتقاد کرد و گفت: این بانکها در سالهای گذشته همکاری خوبی نداشته اند.
وی عنوان کرد: هم اکنون یک هزار و 795 روستای دارای سکنه در این استان وجود دارد.
نظر شما