به گزارش خبرگزاری مهر، کامران دانشجو در ملاقات با جمعي از روساي دانشگاه ها، موسسات پژوهشي كشور، همچنين معاونان و مديران دانشگاه آزاد با تاكيد بر مديريت كلان نگر، به برخی اقداماتش در دولت دهم اشاره کرد و گفت: در دولت دهم در وزارت علوم چند كار عمده را پيگيري كردم كه يكي از آن كارهاي اصلي گسترش تحصيلات تكميلي در دانشگاههاي كشور بود.
وي افزود: در اين خصوص پس از مطالعه و بررسي به اين نتيجه رسيديم كه اساتيد ما در داخل كشور با وجود شايستگي هاي فراوان علمي نسبت به اساتيد كشورهاي ديگر، بدليل وجود مقررات دست و پا گير كه منشا آن هم مشخص نبود، نمي توانند به تعداد لازم دانشجوي دكتری تربيت كنند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از حذف این مقررات خبر داد و افزود: با حذف اين مقررات دست و پاگير، مشكلات حل شد و گسترش تحصيلات تكميلي موجبات افزايش توليدات علمي كشور را نيز فراهم كرد.
دانشجو در ادامه ارائه گزارش عملکرد خود در دولت دهم به یک اقدام دیگر اشاره کرد و گفت: يكي ديگر از كارهاي عمده اي كه در اين مدت صورت گرفت، افزايش ارتباط صنعت و دانشگاه بوده كه از آرزوهاي ديرينه مقام معظم رهبري محسوب مي شود و در اين راستا توانستيم با اعمال روش هايي اعتماد صنعت را به دانشگاه جلب كنيم و هم اكنون اين مسير هموار شده و بخش صنعت همكاري قابل توجهي با نيروهاي دانشگاهي دارد و اين رابطه بيش از پيش گسترش يافته است.
این مقام مسئول آموزش عالی در خصوص مسائل فرهنگي و اسلامي كردن دانشگاهها، گفت: در انجام اينگونه موارد فقط تخصيص بودجه ملاك نيست بلكه داشتن اراده جمعي در انجام امور فرهنگي دانشگا هها شرط اصلي بوده و دانشگاهيان همه از اين موضوع استقبال مي كنند.
به گفته دانشجو، گفتمان امروز در دانشگاه ها با گفتمان 8 سال پيش و حتي 4 سال پيش متفاوت است و كسي فكر نمي كرد روزي برسد كه بتوان گفت استاد سكولاري كه سكولاريسم را در دانشگاه تبليغ و ترويج مي كند پذيرفته نيست، ولي ديديد كه اين مهم انجام گرفت و با پيگيري گفتمان انقلاب اسلامي در دانشگاه ها است كه دانشگاههاي ما بومي، انقلابي و اسلامي مي شوند و به همين دلايل نيز بيشترين هجمه هاي رسانه اي، سياه نمايي و تهديد ها نسبت به مجموعه وزارت علوم صورت گرفت.
نظر شما