به گزارش خبرنگار مهر، زهرا نورا بعداز ظهر چهارشنبه در جلسه شورای شهر گرگان افزود: باید از راههای دیگر همانند سرمایه گذاری، مدیریت پسماند و .... برنامه ریزی مناسب درآمدهای پایداری را ایجاد کرده و روز به روز بر زیبایی های این شهر و خدمات بهتر به شهروندان عزیز بشتابیم.
وی اظهار داشت: با برنامه ریزی صحیح می توان خلأهایی که در شهر گرگان وجود دارد از جمله مکان مناسب و تفریحات سالم برای قشر جوان و بیکار جامعه و رده های سنی مختلف را پر کرد.
وی عنوان کرد: برای بهبود و بازدهی بهتر برنامه ریزی مخارج شهری می توان به جای افزایش نامعقول تعرفع عوارض و وارد آوردن فشار مالی به شهروندان در شرایط فعلی که اکثر خانواده ها با بحران مالی مواجه هستند، از بهبود نظام بودجه بندی که یکی از شاخصه های مهم است، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در مدیریت مخارج ، به کارگیری طرح های ارتقای بهره وری و استفاده از مشارکت مردم استفاده کرد.
عضو شورای شهر گرگان بیان داشت: با فراهم ساختن مکان های تفریحی، استخر مناسب و بهداشتی برای سنین مختلف، ایجاد بازارچه های محلی، ساخت درمانگاههای تخصصی در سطح شهر جهت کاهش ترافیک و همچنین خدمات رسانی بهتر به شهروندان می توان هم کمک اقتصادی به قشر ضعیف جامعه و هم کاهش ترافیک شهری و تسهیل کار شهروندان و حتی برنامه ریزی قبل از تملک بعضی از اراضی مورد نیاز شهری و تمهید جهت فراهم کردن مکان مناسب با ساخت اماکن مسکونی و تهاتر با آنان و نظارت بر ساخت و سازهای غیر مجاز را رقم زد.
وی افزود: یک نکته بسیار مهم دیگر توجه به زیباسازی شهری، نماهای ساختمانی زیبا، نورپردازی در شب و توجه ویژه به آنچه که با روح و روان شهروندان و با فرهنگ شهر گرگان متناسب است که ان شاء الله این موضوع با ایجاد سازمان مختص زیباسازی و برنامه ریزی دقیق علمی و روان شناسی محقق شود
عضو شورای شهر گرگان یادآورشد: در برنامه های عمرانی سطح شهر بعضًا شاهد هستیم که احداث کانال و نهر در کوچه ها پس از اینکه 50 درصد کوچه ساخت و ساز شده، صورت می گیرد که این باعث ناهماهنگی کف سازی ساختمان ها در هنگام احداث بناها و به دنبال آن ناهمگونی ظاهری کوچه و ایجاد رمپ در ورودی ساختمان ها می شود که با یک مدیریت صحیح ابتدا می توان کوچه را درست کرد و بعد ساخت و ساز انجام داد.
وی تاکید کرد: توزیع خدمات در شهر باید عادلانه باشد، در بسیاری از نقاط تعرفه عوارض بالا است و باید متناسب با آن خدمات هم ارایه داد، مثلاً در بسیاری از نقاط بالای شهر مثل جاده ناهارخوران حتی کمتر از پایین شهر خدمات ویژه در زمینه عمرانی دریافت می کنند.
نورا یادآورشد: ترافیک شهر با توزیع مراکز مختلف اقتصادی، فرهنگی، علمی و.... می تواند دستخوش تغییر شود، با ساماندهی ساده می توان از مشکلات ترافیکی جلوگیری کرد، مثل ترافیک موجود در مسیر طهماسبی به سمت هتل معروف که به علت وجود نمایشگاههای اتومبیل در بسیاری اوقات به ویژه عصرها ترافیک شدید دارد. شهرداری می تواند متولی ساماندهی و جابجایی این صنف و اصناف مشابه به محل کم ترافیک گردد.
نظر شما