زهرا اميري در گفتگو با خبرنگار مهر، با بيان اينكه توجه به زنان روستايي زمينه ساز آينده بهتر براي خانوار روستايي است، افزود: جلب مشاركت زنان روستايي در توسعه، نيازمند راهكارهايي مناسب در جهت تحرك پذيري، توانمندسازي و تقويت روحيه خودباوري در آنها بوده و يكي از اين راهكارها نيز اجراي طرح تسهيلگري است.
وي اظهار داشت: در اين طرح بانواني تحت عنوان تسهيل گر توسط زنان روستايي از بين خود آنها انتخاب مي شوند تا اين منتخبان با آموزش هايي كه مي بينند، زنان روستايي را در امور مختلف اقتصادي و اجتماعي ياري داده و زمينه هاي مشاركت بيشتر آنها را فراهم كنند.
اميري با اشاره به سازماندهي و آموزش تسهيلگران زن روستايي در خراسان شمالي نيز اظهار داشت: انتخاب زنان تسهيلگر روستايي در اين استان از سال 86 آغاز شد كه در اين سال 35 نفر، در سال 87 به تعداد 30 نفر، در سال 90 به تعداد 31 نفر و در سال گذشته نيز 59 نفر به عنوان بانوان تسهيلگر توسعه روستايي در خراسان شمالي انتخاب شدند.
وي اضافه كرد: در راستاي آموزش، حمایت و تجهیز اين تسهیلگران در سال گذشته در اكثر کارگاه ها و بازدیدهای آموزشی كه توسط واحد امور زنان روستايي و عشايري سازمان جهاد كشاورزي خراسان شمالي برگزار شده، از اين تسهيلگران نيز دعوت به عمل آمده است.
به گزارش خبرنگار مهر، پروژه زنان تسهیلگر توسعه روستایی در كشور از چند سال پيش با هدف ایجاد ارتباط دوسویه بین کارگزاران دولتی و زنان روستایی، ارتقاء منزلت زنان و ارائه یک الگوی ترویجی مشارکتی برای زنان روستایي، توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی زنان روستایی در قالب گروه های محلی و بسترسازی براي افزایش آگاهی ها، میزان درآمد و اشتغال زنان روستایی آغاز شد.
تاكنون سه هزار و 144 زن تسهیلگر توسعه روستایی در سراسر کشور سازماندهی شده و آموزش هاي لازم را ديده اند و اين برنامه همچنان در تمام مناطق روستايي در حال گسترش است.
نظر شما