مهندس احمد ضيايي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود : با توجه به آغاز فصل تابستان و افزايش تردد درون شهري ، سازمان آتش نشاني به افزايش تعداد ايستگاه هاي سيار و ثابت جاده اي در بزرگراه ها و محورهاي پر تراكم تهران مبادرت ورزيده است كه اين تعداد در طول سال نيز افزايش خواهد يافت.
وي همچنين افزود : طرح ايجاد ايستگاه هاي جاده اي همزمان با آغاز فصل بهار شروع شده است و طي اين مدت اتوبان قم ، كرج ، آبعلي ، دماوند و اخيرا نيز جاده خاوران مجهز به ايستگاه ثابت شده اند در حالي كه ايستگاه قيام دشت فعلا به صورت موقت مشغول به خدمات رساني است و تا زمان احداث ايستگاه ثابت موقتا به كار خود ادامه مي دهد.
مدير عامل سازمان آتش نشاني تهران همچنين خاطرنشان كرد : به علت استفاده فراوان شهروندان از پارك هاي جنگلي و بالارفتن احتمال حريق و حادثه در اين مناطق مخصوصا در فصل تابستان سازمان آتش نشاني تعدادي ايستگاه سيار آتش نشاني در پارك هاي جنگلي مستقر كرده است به طوري كه پارك هاي جنگلي لويزان ، چيتگر و سرخه حصار نيز به زودي به ايستگاه موقت آتش نشاني مجهز خواهند شد.
وي تعداد ايستگاه هاي موقت تهران را در حال حاضر 40 ايستگاه اعلام كرد و افزود: هر يك از ايستگاه ها مجهز به تجهيزات كامل اطفايي و امدادي و هر يك داراي 43 نفر نيروي آتش نشان هستند كه در مواقع اضطراري و با توجه به نياز ايستگاه ها به نيروهاي پشتيباني ، امداد و نجات و هوابرد تعداد نيرو و تجهيزات افزايش خواهد يافت.
ضيايي همچنين افزود : احداث ايستگاه هاي سيار كه پس از مدتي به ايستگاه ثابت تبديل مي شوند تا كنون نتايج مثبتي داشته است و علاوه بر كاهش زمان امداد رساني عمليات اطفايي وامدادي را كيفي تر كرده است .
وي با تاكيد بر ضرورت احداث ايستگاه هاي آتش نشاني سيار وثابت جاده اي ، اظهار داشت : در اثر نبود ايستگاه هاي امداد و نجات در اين نقاط ، خسارت هاي سنگيني به هموطنان در اثر سوانح رانندگي در جاده هاي كشور وارد خواهد شد كه طرح احداث ايستگاه ها مي تواند از بروز خطرات جدي و آسيب به شهروندان جلوگيري كند.
نظر شما