به گزارش خبرنگار مهر، علي اصغر رفاهي، پيش از ظهر يكشنبه در نشستي خبري اظهار داشت: كارگروه صلح و سازش به منظور پيشگيري از پديده طلاق در استان يزد تشكيل شد و زوج ها پس از تشكيل پرونده براي طلاق در دستگاه قضايي، به اين كارگروه معرفي و براي سازش آنها تلاش مي شود.
وي افزود: در اين كارگروه ژ، قاضي، روانپزشك، روانشناس، مددكار و ... حضور دارند و بر روي مسئله اختلافات خانوادگي كار مي كنند.
رفاهي عنوان كرد: اين كارگروه از مردادماه سال گذشته تاكنون 835 پرونده را بررسي كردند كه بيش از 35 درصد پرونده ها با صلح و سازش ميان زن و شوهر منتهي شده است.
وي تاكيد كرد: از آن زمان تاكنون، پرونده هاي طلاق توافقي يا عدم امكان سازش در دستگاه قضايي يزد به مراحل تكميل و طلاق نرسيده است.
رفاهي يادآور شد: اين اقدام يزد به عنوان الگويي براي دستگاه قضايي در سطح كشور معرفي شد و استانهاي قم، سمنان، كرمان، اصفهان و لرستان در اين زمينه زير نظر يزد فعاليت مي كنند.
وي ادامه داد: اين طرح براي ديگر جرائم پرآمار در استان يزد نظير سرقت، موادمخدر و تصادفات نيز در دستور كار قرار گرفته است.
رفاهي، پيشگيري از جرائم انتخاباتي را نيز از ديگر اقدامات اين معاونت برشمرد و افزود: كميته پيشگيري از جرائم انتخاباتي در دستگاه قضايي يزد تشكيل شده و اتفاقاتي كه ممكن است به جرائم انتخاباتي منتهي شود، رصد و پيشگيري مي كند.
نظر شما