۴ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۷:۱۲

اکبری:

گرایش به دولتی شدن، عامل تهدید سازمان های مردم نهاد است/ سمن ها تاثیرگذارتر در رشد جامعه

گرایش به دولتی شدن، عامل تهدید سازمان های مردم نهاد است/ سمن ها تاثیرگذارتر در رشد جامعه

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: گرایش به دولتی شدن از عوامل محدود کننده سازمان های مردم نهاد است که در این صورت آنان انتظار دارند اعتبارات مورد نیازشان از طریق دولت تامین شده و به سبب آن به دولت متکی می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر؛ همایش دو روزه منطقه ای توانمندسازی سازمان های مردم نهاد جوانان ایران پیش از ظهرچهارشنبه با حضور معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و جمعی از مسئولین در اردوگاه شهید باهنر  استان کرمانشاه آغاز به کار کرد.

در این مراسم محمدصادق اکبری،گفت: یکی از مهمترین آفت های سازمان های مردم نهاد گرایش این سازمان ها به سمت دولتی شده است و به دنبال آن انتظار تامین اعتبارات مورد نیاز برای اداره سازمان از سوی دولت پیش می آید.

وی افزود: به اعتقاد من دولت وظیفه دارد زمینه فعالیت برای این سازمان ها را فراهم کرده و در مقابل نیز سازمان های مردم نهاد نیز باید حداکثر استفاده را از امکانات موجود بنمایند.

اکبری، اقدامات سازمان های مردم نهاد از تاثیر گذار ترین اقدامات در جامعه است و این سازمان ها بعضا اقداماتی را ارائه می دهند که تاکنون هیچ بخش دولتی ارائه نکرده است.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: مردم ایران همواره مردمی اهل مشارکت بوده اند و این مشارکت آنها نقش بسزایی در تعیین سرنوشت کشور داشته است و در واقع نظام ما نظامی مبتنی بر مشارکت های مردمی است.

وی با اشاره به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری گفت: سازمان های مردم نهاد یکی از مهمترین ارکان جامعه در تحقق  شعار امسال و خلق حماسه سیاسی و اقتصادی محسوب می شوند و وظیفه آنان آگاهی بخشی به جوانان در کنار سایر آحاد جامعه است.

اکبری در بخش دیگر به فعالیت های وزارت ورزش و جوانان اشاره کرد و گفت: این وزارت که وزارت تازه تاسیس و متشکل از وزارت جوانان و ورزش است علاوه بر اقدامات روی تیم خود برنامه هایی را نیز برای آینده ترسیم کرده است.

وی افزود: 12 راهبرد اساسی در حوزه وزارت ورزش و جوانان تعریف شده که 5 راهبرد مربوط به حوزه ورزش، پنج راهبرد مربوط به حوزه جوانان و دو راهبرد نیز برای زیرساخت های مشارکتی وزارت خانه در نظر گرفته شده است.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان بر توانمندسازی سازمان های مردم نهاد تاکید کرد و گفت: در جهت توانمند سازی این سازمان ها دوره های آموزشی عمومی و تخصصی برگزار می شود.

اکبری از تقسیم کشور برای برگزاری این دوره ها یاد کرد و گفت: در جهت برگزاری بهتر و بهینه این دوره ها کشور به سه منطقه تقسیم شده و استان کرمانشاه میزبان مناطق شمال و شمال غربی در برگزاری این دوره هاست.

وی از وجود سامانه ای برای ثبت اطلاعات سازمان های مردم نهاد خبرداد و گفت: هم اکنون 700 سازمان در این سامانه ثبت نام کرده و این اولین قدم در ساماندهی این سازمان ها بوده است.

اکبری، در بخش دیگر از طراحی سامانه مشارکت های مردمی خبرداد و گفت: سعی شده است این سامانه در نیمه اول سال جاری به بهره برداری رسیده و راه اندازی شود.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در پایان از حضور بیشتر این سازمان ها در پرورش جوانان و رشد جامعه یاد و کرد و گفت: با تلاش و همکاری این سازمان ها می توان جوانان را به مراحلی از رشد اجتماعی برسانیم تا به پیشرفت هایی چشمگیری در سطوح بین المللی دست یابیم.

در ادامه این مراسم جلال منکرسی، معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه بر پیاده سازی علم در پایه ریزی و حرکت های سازمان های مردم نهاد تاکید کرد و گفت: حرکت های این سازمان ها باید آگاهانه و مبتنی بر اصول علمی باشد و توانمندسازی سازمان های مردم نهاد نیز باید در دو حوزه علمی و شناختی باشد تا جامعه را به سمت بهره وری سوق دهد.

لازم به ذکر است، این همایش به مدت دو روز ادامه داشته و مجری این طرح سازمان مردم نهاد افرای سبز است.

هم چنین در این همایش شرکت کنندگانی از استان های شمالی و شمال غربی چون کردستان، آذربایجان های غربی و شرقی، ایلام، لرستان، گیلان، مازندران، گرگان حضور دارند.

کد خبر 2040163

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha