به گزارش خبرنگار مهر، محسن قدیمی باقرآباد چهارشنبه شب در نخستین نشست هم اندیشی توانمندسازی بانوان در عرصه فناوری اطلاعات در مشهد عنوان کرد: مجهز بودن بانوان به تکنولوژی های روز باعث تحکیم خانواده ها می شود.
وي ادامه داد: درحال حاضر باورهای غلط فرهنگی و به دنبال آن عدم اطمینان مردان به توانایی زنان مانعی برای حضور این گروه در فعالیتها تکنولوژیکی شده است و این برای جامعه ای که خود را طلایه دار جامهعه مهدوی می داند ضعف محسوب می شود.
مشاور فرهنگی مجمع مهدی یاوران شرق کشور افزود: دنیای تکنولوژی طی چند سال اخیر با تحولات بیشماری همراه بوده که یکی از این تحولات حضور پررنگ و تاثیر گذار زنان در این بخش بوده است.
وی با بیان اینکه اگر زنان با معضلات اجتماعی فناوری اطلاعات آشنا باشند نسل خوبی خواهیم داشت افزود: زنان اوقات بیشتری را برای تربیت فرزندان ما صرف می کنند و نیازمند است با هنجارهای اجتماعی آشنا باشند.
این محقق عرصه مهدویت با بیان این موضوع که تا چند سال پیش و براساس آمارها و تحقیقات موسسات مختلف، کمبود حضور زنان در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات بسیار احساس میشد افزود: همین شرایط باعث شد تا ارگانها و سازمانهای مختلفی برای حمایت از زنان در عرصه تکنولوژی تشکیل شوند اما متاسفانه در جامعه مهدوی آن طور که شایسته است به زنان اهمیت داده نشده است.
قدیمی اقدامات وزارت ارشاد را جهت ارتقای جایگاه زن شایسته تقدیر دانست و افزود: اگر نگاه به زن یک نگاه اسلامی و مهدوی باشد بسیاری از ناهنجاری ها رفع خواهد شد.
وي تصریح کرد: باید زنان به علوم روز فناوری مجهز شوند تا بتواند در رده های عالی هم دوش مردان کار کنند.
وی بیان داشت: نباید فراموش کرد که پزشک فوق تخصص تصویربرداری قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد، عنوان برترین مخترع زن جهان در جشنواره بینالمللی اختراعات ژنو در سال 2013 را از آن خود کرد و اين نشان مي دهد كه باید به این افراد میدان اجرایی داده شود تا جامعه به سوی پیشرفت و عدالت حرکت كند.
نظر شما