به گزارش خبرنگار مهر، شاپور رستمی صبح پنجشنبه در جمع شهرداران استان بوشهر اظهار داشت: نوروز امسال شاهد حضور گسترده مسافران نوروزی در نقاط مختلف استان بوشهر بودیم و شهرداریها نیز تلاش زیادی برای میزبانی از مسافران نوروزی و جلب رضایت آنها داشتند.
وی با اشاره به رضایتمندی مسافران نوروزی از میزبانی استان بوشهر از آنها، خاطرنشان ساخت: میزبانی مناسب باعث شد تا شاهد افزایش 40 درصدی ترددها در استان بوشهر و افزایش 20 تا 27 درصدی اقامت در استان باشیم.
معاون امور عمرانی استاندار بوشهر یکی از مشکلات مسافران نوروزی در استان بوشهر را کمپهای اسکان دانست و افزود: باید از همین امروز برای ایجاد کمپهای ثبت اسکان مسافران نوروزی تلاش کنیم تا انشالله در آینده نزدیک شاهد راهاندازی آنها باشیم.
وی وجود کارشناسان خبره حقوقی در رسیدگی به امور شهرداران را امری ضروری دانست و تصریح کرد: تشکیل کمیته حقوقی برای رسیدگی به مسائل حقوقی شهرداران از مسائلی که باید مورد توجه قرار بگیرد.
رستمی با تاکید بر لزوم تدوین برنامه سالانه شهرداریها، خاطرنشان ساخت: تدوین این برنامه اعتبارات مورد نیاز شهرداریها را مشخص میکند و این امکان را به مسئولان ذیربط میدهد که بایستی چه میزان کمک به شهرداریها شود.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه شهرداریها در جمع آوری و دفن زبالهها برای هر خانوار روزانه حداقل بین 50 تا 70 تومان هزینه میکنند، لازم است محل دفن زبالهها و نخالهها مشخص باشد.
معاون امور عمرانی استاندار بوشهر به تلاشهای صورت گرفته توسط شهرداریها در راستای کمکرسانی به مناطق زلزلهزده اشاره کرد و افزود: شهرداران در خدماترسانی به مناطق زلزلهزده فعالیتهای مهمی انجام دادند و اکنون برای بازسازی و بهسازی این مناطق به نیروی انسانی متخصص، ماشینالات و کمکهای مالی شهرداران نیاز است.
وی ادامه داد: شهرداران لازم است در ساخت و سازهای شهری دقت لازم در جهت مقاومسازی و رعایت اصول فنی را بهعمل آوردند تا در زمان وقوع حوادث شاهد اینگونه تلفات و خسارات نباشیم.
رستمی با بیان اینکه در زلزله 6.1ریشتری شهرستان دشتی سههزار و 300 واحد مسکونی خسارت دید، تصریح کرد: دوهزار و 300 واحد مسکونی بین 30 تا 100 درصد و یکهزار واحد نیز زیر 30 درصد خسارت دیدند که یک هزار و 500 واحد مسکونی باید از نو ساخته شود.
وی از خدمات ارائه شده در رسیدگی به مناطق زلزله زده قدردانی کرد و افزود: در این واقعه ضمن رسیدگی سریع در کمتر از چهار ساعت به آسیب دیدگان، امنیت در شهر برقرار شد بهگونهای که هیچ گزارش مبنی بر ناامنی دریافت نشد.
معاون عمرانی استانداری بوشهر تاکید کرد: مدیریت بحران استان بوشهر در رسیدگی سریع به آسیب دیدگان دشتی، بهعنوان مدیریت پایلوت در کشور مطرح است.
وی تامین ماشینالات حمل زباله و آب پاش، ماشین حمل نخاله، لودر و کمپرسی را از ضروریات دانست و گفت: شهرداران در تامین این امکانات حداکثر همکاری با مدیریت بحران بهعمل آوردند.
رستمی تصریح کرد: در جریان زلزله بیستم فروردین شهرستان دشتی 220 میلیارد تومان به تاسیسات زیربنایی واحدهای مسکونی و اداری خسارت وارد شد.
نظر شما