به گزارش خبرنگار مهر، نصرالله دریابیگی صبح پنجشنبه در نشستی خبری با اصحاب رسانه بمناسبت روز جهانی کار و کارگر با اشاره به اینکه این روز یک روز بین المللی است که کارگران بدلیل 8 ساعت کار و دستمزد پایین در خیابان تحصن کردند، اظهار داشت: برای حمایت از کار و کارگر سازمان بین المللی کار برای ارتباط کارگر با دولت و حکومت تنظیم شد.
دریابیگی به شعار امسال رهبری که سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نامگذاری شد، اشاره و گفت: با توجه به مشکلات کشور اولین مشکل کارگران نداشتن امنیت شغلی وپایین بودن دستمزد که دولت ، شورای کار و وزیر تعاون ، کار و امور اجتماعی متاسفانه حقوق آنها غیرقانونی مصوب گردید.
دبیراجرایی خانه کارگر مازندران بیان کرد: حقوق کارگران باید براساس تورم و سبد هزینه خانوار 5 نفره در نقاط مختلف کشور و صنایع مختلف مصوب شود، که متاسفانه افزایش حقوق 25 درصدی مصوب شد.
وی با اشاره به اینکه حقوق مصوب شده اداره کار براساس اصول قانونی نیست ، اذعان داشت: امروز مشکل و تعطیلی صنایع و کارخانجات ، کارگر نیست بلکه پول شويی، بی ارزش شدن پول ایرانی، واردات بی رویه کالا، اجرای قانون هدفمندی یارانه، نبود نقدینگی ، افزایش قیمت موجب شد، تاوان سیاست های غلط اقتصادی کشور را کارگران پرداخت می کنند.
وی وظیفه همه مسئولان نظام را رفع مشکلات جامعه کارگری عنوان و اظهارداشت: رئیس جمهور باید پاسخگوی مشکلات و حق و حقوق کارگران باشند و باید تاوان کارگران و خانواده های آنها را مسئولان کشوری پرداخت کنند.
این مسئول خانه کارگر، مشکل معیشتی و درمانی را معضل جامعه کارگری اشاره كرد و افزود: متاسفانه امسال که با نام کارگران شروع و بعد از برگزاری انتخابات و رای آوردن به هیچکدام از وعده ها و حرفهای خود عمل نمی کنند.
وی به مشکلات عمده در کشور، قانون هدفمندی یارانه ها، افزایش حامل های انرژی ، افزایش مشکلات اقتصادی کارخانجات ، واردات کالاهای خارجی موجب تعطیلی کارخانجات و صنایع درایران شده که قربانیان این مشکلات ، کارگران کشور و مازندران هستند، اشاره کرد.
وی بیان داشت: امروز حمایت از کار وکارگر، تولید، ایجاد اشتغال ، حمایت از رهبری و نظام جمهوری اسلامی است.
بی توجهی وزارت صنعت برای احیا کارخانه نساجی مازندران
دبیراجرايی خانه کارگر مازندران گفت: وزارت صنعت و سازمان صنایع در مازندران برای احیا کارخانه نساجی و خلع ید سرمایه گذار ترک هیچ اقدامی نکرد.
نصرالله دریابیگی با اشاره به وعده رئیس جمهور در سفر هیات دولت به مازندران برای احیا دوباره کارخانجات نساجی مازندران اظهارداشت: در قائم شهر هزاران کارگران مشکل معیشتی دارند و بیش از 30 ماه حقوق خود را دریافت نکردند.
وی با اشاره به اینکه نساجی مازندران در شرایط بحران واگذار شد، اظهارداشت: باتوجه به بحران ، هبه کردن بانک مرکزی موجب بیکاری و بیچارگی هزاران کارگر شد.
وی بیان داشت: اجرای خصوصی سازی باید عامل عدل و رابطه فقر و غنی باشد نه اینکه برای کارگران فقر، فساد و غیره رادر برداشته باشد.
نظر شما