رضا موسوی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در چند سال اخیر زیرساخت های ترک اعتیاد در استان ایجاد شده است، اظهار داشت: در حال حاضر 50 مرکز خصوصی ترک اعتیاد در استان فعالیت می کنند.
وی با تاکید بر اینکه در بعد درمان اعتیاد در استان حرف برای گفتن داریم افزود: متاسفانه برای معتادان بی بضاعت منبع مالی نداریم و نمی دانیم برای مراجعه چنین افرادی چه باید کرد.
مسئول کمیته ترک اعتیاد ستاد مبارزه با مواد مخدر استان با تاکید بر اینکه نحوه درمان معتادان بی بضاعت باید مشخص و شفاف شود، ادامه داد: طبق قانون سازمان های بیمه گر باید معتاد را تحت پوشش قرار دهند ولی این در حالی است که اگر معتادی برای بیماری روانی نیزتحت درمان باشد به خاطر اعتیاد هزینه های درمان روانی وی را نیز نمی پذیرند.
وی با یادآوری اینکه خروجی دانشگاه ها در افراد متخصص برای مداخلات غیردارویی ترک اعتیاد چندان مطلوب نیست، افزود: در بحث پیشگیری از اعتیاد نیز خیلی ضعیف عمل کرده ایم به نحوی که چیز مشخص و مدونی در این خصوص نداریم و تنها چند چیز پراکنده از چند جا آموخته ایم.
موسوی زاده گفت: باید برای کاهش تقاضای مواد مخدر در جامعه تدابیری اندیشیده شود. همچنین یکی از مشکلات فعلی نبود مراکز درمانی اجباری برای معتادان در استان است.
وی با بیان اینکه برای زنان معتاد نیز یک مرکز سرپایی درمان در استان وجود دارد، افزود: در حال حاضر حدود 5 درصد از معتادان استان را زنان تشکیل می دهند.
نظر شما