حبیب رییسی در گفتگو با مهر افزود: سطح زیر کشت این محصول دو هزار و 800 هکتار در نیکشهر و قصرقند است که در صورت بارندگی مناسب به میزان 8 تا 10 هزار تن شلتوک از مزارع برداشت می شود.
وی با بیان اینکه کاشت برنج به عنوان بیشترین محصول تولیدی در این شهرستان محسوب می شود ادامه داد: بیشترین نوع برنج کشت شده در این شهرستان را رقم «شفق»، «شیلدی»، «ندا» و «صدری» محلی تشکیل می دهد.
وی اظهار داشت: نوبت نخست کشت برنج از بهمن ماه آغاز و تا خرداد ماه پایان می پذیرد و نوبت کشت دوم نیز از خرداد ماه تا آبان ماه هر سال ادامه دارد.
رئیسی همچنین سطح زیر کشت اراضی نیکشهر را 14 هزار هکتار اعلام کرد و افزود: این اراضی به کاشت انواع محصولات زراعی، باغی و صیفی اختصاص دارد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 850 هکتار از اراضی این شهرستان به کشت انواع سبزیجات برگی و صیفی اختصاص دارد گفت: کاهو، کلم، و ریحان را از جمله سبزیجات تولید شده و گوجه فرنگی، بادمجان، کدو، فلفل و بامیه را از جمله محصولات صیفی کشت شده در این شهرستان نام برد.
رئیسی با بیان اینکه میزان تولید محصولات صیفی و سبزیجات دراین شهرستان به 20 هزار تن در سال می رسد ادامه داد: کاشت این محصولات از اوایل مهر ماه آغاز و تا نیمه نخست آذرماه ادامه دارد و برداشت انها در نیمه دوم دیماه شروع و تا پایان اردیبهشت ادامه دارد.
وی همچنین با بیان اینکه بالغ بر 200 هکتار از اراضی این شهرستان به کشت محصولات جالیزی اختصاص دارد ادامه داد: بالغ بر 35 تن هندوانه در هر هکتار و در مجموع 7 هزار تن در سال در این شهرستان برداشت می شود که کار برداشت آن تا اواسط اردیبهشت ماه ادامه دارد.
وی افزود: بالغ بر 7500 هکتار از اراضی این شهرستان باغی و مابقی زراعی می باشد و پنج هزار و 800 هکتار به نخیلات اختصاص دارد.
رئیسی با بیان اینکه این شهرستان 35 هزار تن در سال تولید نخیلات دارد افزود: بیش از 42 رقم خرما در شهرستان کشت می شود که 85 درصد ان به تولید خرمای مضافتی اختصاص دارد .
وی اظهار داشت: تعداد 3 واحد سردخانه در سطح این شهرستان با ظرفیت 3 هزار و 700 تن فعال است که متاسفانه جوابگوی نیاز نیکشهر نبوده و باید ظرفیت ان به 15 هزار تن برسد.
وی گفت: خرمای درجه یک تولید شده در این شهرستان علاوه بر ارسال به شهرهای تهران، خراسان رضوی، اصفهان و بم به کشور های پاکستان و حوزه خلیج فارس نیز صادر می شود.
وی ادامه داد: خرمای درجه 2 این شهرستان نیز برای تبدیل شدن به قند مایع و صادرات به کشور ترکیه به کارخانه های آذربایجان شرقی ارسال می شود.
نظر شما